دخترم دیروز ۲ سالش شد نه از پوشک گرفتمش نه از شیر خیلی ناراحتم یعنی من در حقش کم لطفی کردم یا خودش همکاری نمیکنه البته ۲ ماه زود بدنیا اومده بعضیا میگن تا دو ماه دیگه وقت دارا
شیر فقط یبار موقع خواب ظهر میخوره یبارم موقع خواب شب دیگه در طول شب و روزش قطعه ، جیشم تو لگن نمیکنه هر چی میگم بازم یکی در میون تو شلوارش جیش میکنه
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من یک و نیم سالگی گرفتم یبار پاش رفت رو اسباب بازی گفتیم اوف شده دیگه منم گفتم سینم اوف شده کاکایو زدم که اگه بخوا ببینه طبیعی باشه یه مدت با باباش رفت حموم تو شیشه شیر دادم انداختم رو پام تا عادت کنه واسه پوشکم تو دوسالگی یبارکی گرفتم وسایل رو جمع کردم چند روز جیش می کنه بعد متوجه میشه زیرش پتو نازک می اندازم که تو ماشین جا بشه الان سه سالش تموم شده گاهی شبا جیش می کنه
برای جیش ک زوده عزیزم تا ۳ سال زمان هست باید امادگی داشته باشه وگرنه بعدش اسیر میشی بخاطر عوا ...
شیرش قطعه ولی با هیچی به جز سینه نمیخوابه تا دو نصف شب هر مدلی بگی میخوابونم خودشم همکاری میکنه واسش قصه میگم رو پام میزارم بغل میکنم راه میبرم اخرش بازم چشماشو باز میکنه یه ذره شیر میخوره میخوابه دیگه نه در طول روز میخوره نه شب فقط کلید به خواب رفتنشه