2777
2789

دوستم ب من زنگ زده میگ وقتی رفتیم باهم حرف بزنیم 

چ سوالی بپرسم

اصن در مورد چی باید حرف بزنیم

منم هیچی نمی دونم

میشه کمکم کنید

از مامانش خیلی خجالت میکشه بپرسه

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجع به نظر پسره راجع به پوشش، مذهب، خرجی دادن، کار کردن، درس خوندن، بچه داشتن، رفت و آمد و....

تو خاستگاری راجب بچه داشتن باید صحبت کنن؟

این ک هنوز نمیدونه چه سوالی بپرسه و معیاراش چی هستن  و توقعاتش از همسر آیندش چیه؟؟ فکر نمیکنه ازدواج براش زوده 🤔🤔😐😐

چند سالشه

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹

اول شرطای خودشو نگه اگه بگه اون میگه باشه بعدا میزنه زیرش .

اول از اون بپرسه شرطاشو و محدودیتایی ک برا همسر ایندش قاعله . مثلا اگه میخواد ادامه تحصیل بده یا کار کنه بگه نظرت درمورد کار کردن زن یا ادامه تحصیل چیه 

اول چیزای که در مورد خودش و خوانوادش بگه بعد شروط شوهر و بپرس بعد شروط خودش رو بگه

مامان پسره ازینایی ک عصا قورت داده میگ میترسم درمورد اخلاق مامانش بپرسم

هیچی بگه حقوقت چقدره خونه کحا می خواد بگیره هدفش چیه از زندکی چقدر نامزد می خواد نگهداذه قلیون میکشه اگه آره ترک کنه دوستتو با همین تیپ می خواد یا باید ظاهرش عوض بشه.اجتزه تنها بیرون رفتن داره.تحصیلاتش کارش چیه سنش.خودش انتخاب کرده دوستتو یا یکی آوردهبعد بزاره اون حرف بزنه از حرفاش ببین چحوریه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
اول شرطای خودشو نگه اگه بگه اون میگه باشه بعدا میزنه زیرش .  اول از اون بپرسه شرطاشو و محدودیت ...

اول داماد شرطاشو بگ یا عروس

دوستت خودتی😍😍😂جلسه اول عزیزم  جلسه اول توجزییات نرو کمی درباره  کارش صحبت کنید بعد درباره اخلاقش.. ولی مستقیم هیچ وقت سوال نکن مثلانگو  خسیسی؟ بگو چقدر  اهل خرج کردنی! اینحوری بهتر معلوم‌میشه نگو  عصبی میشی بگو موقع عصبانبت چه واکنشی نشون میدی   رفتارت بعد ازدواج بین همسرت و مادرتون چطوره؟ از ابنحور سوالا و خیلی جیزهای دیکه البته من فکم قوی😂خواستی در خدمتم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

بزن تو اینترنت یه عالمه سوال میاره 

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ