یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اول از اون بپرسه شرطاشو و محدودیتایی ک برا همسر ایندش قاعله . مثلا اگه میخواد ادامه تحصیل بده یا کار کنه بگه نظرت درمورد کار کردن زن یا ادامه تحصیل چیه
هیچی بگه حقوقت چقدره خونه کحا می خواد بگیره هدفش چیه از زندکی چقدر نامزد می خواد نگهداذه قلیون میکشه اگه آره ترک کنه دوستتو با همین تیپ می خواد یا باید ظاهرش عوض بشه.اجتزه تنها بیرون رفتن داره.تحصیلاتش کارش چیه سنش.خودش انتخاب کرده دوستتو یا یکی آوردهبعد بزاره اون حرف بزنه از حرفاش ببین چحوریه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
دوستت خودتی😍😍😂جلسه اول عزیزم جلسه اول توجزییات نرو کمی درباره کارش صحبت کنید بعد درباره اخلاقش.. ولی مستقیم هیچ وقت سوال نکن مثلانگو خسیسی؟ بگو چقدر اهل خرج کردنی! اینحوری بهتر معلوممیشه نگو عصبی میشی بگو موقع عصبانبت چه واکنشی نشون میدی رفتارت بعد ازدواج بین همسرت و مادرتون چطوره؟ از ابنحور سوالا و خیلی جیزهای دیکه البته من فکم قوی😂خواستی در خدمتم