2777
2789
عنوان

هر کی بچه داره بیاد لطفا

163 بازدید | 33 پست

دخترم 20 ماهشه 

برام یه سوال پیش اومده دکتر بهم گفت زمان از پوشک گرفتن و آموزش دادن  بعد از 28 ماهگی که باید تو چند ماه انجام بشه اما من نمیدونم چرا استرس فکری گرفتم احساس میکنم کار خیلی وحشتناکی از پوشک گرفتن 

دخترم پی پی میکنه میاد میگه درآر و میره دم دستشویی که بشورمش 

اما قبلش نمیاد بگه که دستشویی داره و اینکه ادرارش اصلا نمیگه یعنی تازه دو روزه دارم بهش یاد میدم 

لطفا از تجربهاتون بگین 

کی گرفتین از پوشک سخت بود براتون؟ 

از پوشک گرفتن کار سختیه و زمانبر

منم پسرم بیست ماهش داشتم از پوشک میگرفتم پی پی میگه ولی جیش رو نه

مامانم و خواهرم با شوهرم دعوا کردن زوده داری بچه رو اذیت میکنی دیگه بی خیال شدم صبر میکنم دوسال اش تموم بشه بعد 

الانم سرده بچه سردیش میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ام تازه ۱۳ ماهشه خودم نرسیدم ولی خواهرم راحت از پوشک گرفتش 

چیزی که دوست داره   میدونید دوست داره از عروسک تا برچسب و.. رو به یتیکه از دیوار دستشویی وصل کنید هرموقع میرید نگاه میکنه و دوست داره و هروقت میان بیرون بگید دوباره هروقت جیش و پی پی داشتی بگو تا بریم پیش اینا .و اینکه شورت اموزشی حتما بگیر استعاده کن

چند شب اول وقتی میخابید کامل خوابش میببرد پوشکش میکرد و قبل از خوابش بیدار میشد پوشک رو برمیداشت تا نفهمه بچه اش بعدم میگفت افرین هروقت جیش داشتی بیدار شو ببین چقدر خوبی و از این حرفا

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 
از پوشک گرفتن کار سختیه و زمانبر منم پسرم بیست ماهش داشتم از پوشک میگرفتم پی پی میگه ولی جیش رو نه ...

اره منم قبول دارم خیلی زوده 

دکتر بهم گفت تا سه سالگی هم دیر نیست 

اما من دچار وسواس فکری شدم یه مقاله خوندم که بچها بعد از دو سالگی اختیار ادرارشون میتونن پیدا کنن قبلش بی اختیارن

اما من خیلی از این پروسه وحشت دارم 

پسرمو 18ماهگی از پوشک گرفتم خودم تند تند میبردم بعد سه روز یاد گرفت بعضی وقتا که یادش میرفت یه کم جیش میکرد می گفت کلا حوصله سر بر بود دکترا میگن سه سال تمام منم اشتباه کردم دم دستشویی مونده بودم ا لبته شبا پوشک داشت دو سال تمام از پوشک شب گرفتم بیدار میشدم میبردم بعد شش ماه خودش میگفت نمیتونس هم جیش میکر د ولی بعدش میگفت دیگه از سه سال و خرده ای خودش بلند میشه میره دخترا فرق می کنن شبا جیش ندارن اکثرا یادشون بذه روزا بگن کامل دستشویی میکنن بعد میگن پسرا فقط نم میده جلو شلوارشون 

بچه ام تازه ۱۳ ماهشه خودم نرسیدم ولی خواهرم راحت از پوشک گرفتش  چیزی که دوست داره   میدون ...

ماشالله بهش 13 ماهگی خیلی زوده ماشالله 

دخترم برای رفتن به دستشویی خیلی شوق داره باهام میاد اما احساس میکنم ادرارشو نمی‌فهمه 

میشه بگین روزی چند دفعه برای ادرار میبرینش دستشویی؟ 

پسرمو 18ماهگی از پوشک گرفتم خودم تند تند میبردم بعد سه روز یاد گرفت بعضی وقتا که یادش میرفت یه کم جی ...

پسر من از 6 ماهگی شب پوشکش نکردم خودشو خیس نمیکنه الان یه سال و نیمشه زمستون بگذره میخوام از پوشک  بگیرمش الان سرده خود ادمم کنترلشو از دست میده😅

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
پسرمو 18ماهگی از پوشک گرفتم خودم تند تند میبردم بعد سه روز یاد گرفت بعضی وقتا که یادش میرفت یه کم جی ...

ماشالله به پسرتون 

اره دکتر به منم گفت فصلش باید بهار و تابستان باشه و الان زوده 

اما من احساس میکنم دخترم ادرارشو متوجه نمیشه 

اره منم قبول دارم خیلی زوده  دکتر بهم گفت تا سه سالگی هم دیر نیست  اما من دچار وسواس فکر ...

اینکه هی باید بچه رو ببری دستشویی و بیاری سخته 

همه اش ذهن ادم درگیره

ولی شورت اموزشی خیلی خوبه

دیگه اینکه اگه خرابکاری کرد تو دعواش نکنی و یه کم بی خیال باشی

من به پسرم گفتم  هر وقت جیش و پی داشتی بیا دم گوشم بگو بریم دستشویی

الان فقط پی پی اشو میاد میگه

منم پی پی اشو میبرم ولی جیش نگه داشتم بعد عید هم دوسال شده  زودتر یادمیگیره هم هوا گرمه سردیش نمیکنه و خرابکاریش هم کمتر

پسر من از 6 ماهگی شب پوشکش نکردم خودشو خیس نمیکنه الان یه سال و نیمشه زمستون بگذره میخوام از پوشک&nb ...

من خودم شبا سه بار میرم دستشویی پسرم خیلی آب میخوره مخصوصا تا به خواب بره سه چهار بار اب میخولد دوساعت بعد خواب بیدار میشه میره دستشویی تا صبح راحت میخوابه نصف شب آب بخوره دوباره میره

ماشالله بهش 13 ماهگی خیلی زوده ماشالله  دخترم برای رفتن به دستشویی خیلی شوق داره باهام میاد ام ...

نه عزیزم گفتم من بچه ام ۱۳ ماهشه ولی خواهرم از ۲ سالگیش شروع کرد ۳ الی ۴ ماه طول کشید تموم شد

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه