2777
2789
یهو دیدی دختر شد وسایل موند رو دستم   قودوخا فقط بیر جوت جوراب آلمیشام پسرانه    ...

خخخخ😂😂😂

ای خدا نوزاد تازه به دنیا اومده عشقه عشققق

من که هی باهاش حرف میرنم میگم شیطون به دنیا بیای قورتت میدم 😍😂😍😂😍😂

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ😂😂😂 ای خدا نوزاد تازه به دنیا اومده عشقه عشققق من که هی باهاش حرف میرنم میگم شیطون به دنیا ...

آرهههه .واقعا شیرینه .ایشالا قسمت همه بشه...  من شبا براش لالایی هم باز میکنم سما.حس میکنم خیلی دوس داره   

حیدر بابا آغاجلارون اوجالدی ... آما حییف جوانلارون قوجالدی
دو ماه اول بارداريم پرى ميشدم ماه سوم نشدم كه گفتم عاديه من تنبلى تخمدان دارم همش با امپول عادت ميشم ...

چقد خوب.خداروشکر که با تنبلیت اینقد یهویی باردار شدی.ایشالا به سلامتی زایمان کنی

آرهههه .واقعا شیرینه .ایشالا قسمت همه بشه...   من شبا براش لالایی هم باز میکنم سما.حس میکنم خی ...

منم یه آهنگی هست برا لباساش کلیپ درست کردم اونو که باز میکنم 

تند تند لگد میزنه 😍

ان شاءالله بسلامتى زايمان كنى  اره توكل برخدا ميگم وزن فندقت تو سونو چقدر بود؟

ایشالله سه شنبه قراره برم سونو 

منم یه آهنگی هست برا لباساش کلیپ درست مردم اونو که باز میکنم  تند تند لگد میزنه 😍

ای جاااااان.    سما تو سونو ان تی نینی من رسما تکنو میرقصید...یه لحظه یه جا بند نبود... سریع میچرخید اینطرف .بعد برمیگشت کمرشو میداد بالا ...فک کنم ماهای آخر پدرمو دربیاره با لگد   

ای جاااااان.     سما تو سونو ان تی نینی من رسما تکنو میرقصید...یه لحظه یه جا بند نبود.. ...

آره ولی فندق من شیطون نیس 😂

یه گوشه میشینه فقط نگا میکنه😶

اما اگه سر و صدا باشه خیلی وول میخوره 

فکر کنم دوست داره بیرون باشه فقط

آره ولی فندق من شیطون نیس 😂 یه گوشه میشینه فقط نگا میکنه😶 اما اگه سر و صدا باشه خیلی وول میخوره& ...

برا من از همین الان قشنگ خط و نشوناشو میکشه...باور کن از رو یجا بند نبودنش خودم تشخیصم پسره   دکتر سپیده 

برا من از همین الان قشنگ خط و نشوناشو میکشه...باور کن از رو یجا بند نبودنش خودم تشخیصم پسره   ...

خخخخخ😍😂😂😂

منم از همون اول میگفتم دختره

دخترم شد 

حس یه مامان اشتباه نمیکنه 

اگه حست میگه پسر 

پسره😍😂😂😂😂

خودتو آماده کن برای شیطون بازیاش

خخخخخ😍😂😂😂 منم از همون اول میگفتم دختره دخترم شد  حس یه مامان اشتباه نمیکنه  اگه حس ...

من خودم یجا بند نیستم انتظار از بچم ندارم     الهی .نینی تورو تصور میکنم.یه دختر آروم که فقط بقول تو نگا میکنه     

من خودم یجا بند نیستم انتظار از بچم ندارم     الهی .نینی تورو تصور میکنم.یه دختر آروم ...

آره به نظرم خیلی ارومه😂😂😂😂

خودمم نوزادی و بچگی آرومی داشتم 

😂😂😂