2777
2789
قیمتش خیلی مناسبه نسبت ب دستگاها دیگ دوس داشتم بدونم خویه یا نه و اینکه گفتن پوستو هم خیلی روشن میکن ...

ببین کاراییش رو نمیدون ولی دستگاهی سر یکبار مصرف نداره خصوصا برای بیکنی باعث انتقال بیماری های مقاربتی میشه 

برای همین گفتم 

میگن با مواد دندونپزشکی ضد عفونی میکنیم ولی مشکل اینجاست که یه سری ویروس ها با این مواد از بین نمیرن 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان  الان راضی هستین؟  من جلسه اولم که هفته پیش بود با shr انجام دادم ولی الان میخوام ب ...

صدرصد راضیم و میخوام برم که حتی اون پرزهای کرکی هم صفر بشه،تو شهرتون بگرد ببین کی از همه دستگاهاش معتبرتره 

همزمان دوتا دستگاه اشتفاده نکنید کندلا عالیه میگن

نه خب من یه جلسه انجام دادم اگه قرار باشه برم با کندلا انجام بدم از ماه بعد دیگه با همون انجام میدم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
صدرصد راضیم و میخوام برم که حتی اون پرزهای کرکی هم صفر بشه،تو شهرتون بگرد ببین کی از همه دستگاهاش مع ...

وای کرکیا ضخیم میشن اینکارو نکن... کمر و شکم منظورتون؟

ببین کاراییش رو نمیدون ولی دستگاهی سر یکبار مصرف نداره خصوصا برای بیکنی باعث انتقال بیماری های مقارب ...

SHR هم نداره 

من به دکتر گفتم گفت نگران نباش ما اینجا با سلفون می‌پیچیدم دور دستگاه بعدم خوب ضد عفونی میکنیم 

ولی خب بدم میاد دستگاه رو میزاره رو بیکینی یکی دیگه بعد من میرم میزاره روصورت من 🤢

SHR هم نداره  من به دکتر گفتم گفت نگران نباش ما اینجا با سلفون می‌پیچیدم دور دستگاه بعدم خوب ض ...

والا چتد تا از دوستای من همینجور مریض شدن ، دکترا برای پول گرفتن خودشون میگن اشکال نداره 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
والا چتد تا از دوستای من همینجور مریض شدن ، دکترا برای پول گرفتن خودشون میگن اشکال نداره 

بله اونکه البته، اگه قرار باشه دکتر خودش از اون دستگاه استفاده کنه عمرا استفاده کنه. 

چه بیماری هایی منتقل میشه؟ دوستاتون چه بیماری بهشون منتقل شد؟ 

فکر کنم زگیل تناسلی و تبخال چون راه انتقالش مخاطی هست بیشتر همون بیکینی به بیکینی منتقل میشه یعنی اگه یکی زگیل تناسلی داشته باشه بعد بره بیکینیشو لیزر کنه نفر بعدی که میره واسه بیکینی فکر کنم احتمال انتقال هست. 

بله اونکه البته، اگه قرار باشه دکتر خودش از اون دستگاه استفاده کنه عمرا استفاده کنه.  چه بیمار ...

بله همینطور ، بعد بیش از ۱۰۰ نوع ویروس داره یکیش زگیل تناسلیه