2777
2789
عنوان

تنفر😣

97 بازدید | 8 پست

واقعا دیگه خسته شدم 

انقدر تو این فضای مجازی درباره کارای بی رحمانه اقایون خوندم که دارم نسبت به همشون بد بین میشم البته به جز داداشم و بابام که میشناسمشون 😐

نمیخام همه مردا رو بزارم تو ی کاسه ها! ن 

مثه خانوما ، هم مرد خوب و بد وجود داره! ولی فکرش مثه خوره افتاده به جونم 😣😣😣

سنمم نسبتا کمه میترسم در آینده برام مشکل ساز بشه( هم از لحاظ تحصیل و دانشگاه هم روابط اجتماعی و ازدواج )

لطفا راهکار بگین

چیکار کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پسرم واقعا یه سری تاپیک ها ذهنم رو بهم ریخته دیگه خانم ها که جای خود... متاسفانه یه سری بدون اینکه در موردش فکر کنن تاپیک هایی میزنن که مثلا یه مشکل خاص هست که شاید ۱ درصد هم وجود نداره بعد راحت میان اینجا میگن که کلی بازدید میخوره و جالبش اینه از ادم ۱۴ ۱۵ ساله میبینه و نظر هم میده که چیکارکنه!!! نمیفهمم چرا برا این موضوعات بجا اینجا مشاور نمیرن. خود مشاور میبینی کلی درسشو خونده و تجربه داره گاها راهی که میگه جواب نمیده بعد انتظار دارن اینجا راهنمایی درست بشن   

خـــــدایا… یادم بده آنقدر مشغول عیب‌های خودم باشم که عیب های دیگران را نبینم یادم بده اگر کسی را بد دیدم قضاوتش نکنم، درکش کنم… یادم بده بدی دیدم “ببخشم” ولی بدی نکنم! چرا که نمیدانم بخشیده میشوم یا نه… یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم، دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم… یادم بده اگر سخت بگیرم “سخت میبینم"… یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا که در تاریکی همه شبیه هم هستیم…