2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 58 پست
فکر کنم اینا فقط پسر زن دادن تا زن داشته باشه آدم شه ولی دختر مردمم بد بخت کردن 

خیلیا اینکارو میکنن 😒😒

لطفا اگه امضامو دیدین برام صلوات بفرستین و بهم بگین واستون صلوات بفرستم مرسی❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دوره ی عقد و نامزدی واسه اشناییه و واسه اسنه که ببینید اخلاقاتون به هم میخوره یا نه. .تو میگی رفیق بازه .اینجوری  که حس میکنم آدم دروغگویی هم هست . پاتو بزار توی کفش بگو من جدایی میخوام یا با من همراهی میکنید یا من خودم میرم اقدام میکنم.نهایت یا کتکت میزنن یا بی محلیت میکنن اما تو کارتو انجام بده وگرنه بعدا با پشیمونی و نفرت باهاش زندگی میکنی و بعد با بچه برمیگردی خونه ی پدرت

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
دقیقا حرفاشو ب بابات بگو بگو با من اینطور حرف میزنه . بگو نامزدی واسه همینه ک طرفو بشناسیم .دلایلتو ...

الهی آمین 

خدا شرش ازت دورشه نذرکن ایشالا ک خدا نظرکنه بهت 

اگه اومدم اصلن باهاش حرف نزن کاراتو ب مامانت بگو بگوبامامانم راحترم

الانم کلا بیکاره کل روزو با دوستاش میره خیابون کوه خوشگذرونی  دست خودش باشه ماهی ی بارم پیش من ...

شوهرمنم دقیقا اینطوری بود خیلی عذاب کشیدم اونم فوتبالیست بود میگفتم نرو مثلا امروز یه کاری دارم میگف به تو ربطی نداره منم میگفتم اگه اینطور بود ازدواج نمیکردی هر گوهی دلت میخواس میخوردی ودعوامون میشد اما الان به لطف کرونا جمع شده

شوهرمنم دقیقا اینطوری بود خیلی عذاب کشیدم اونم فوتبالیست بود میگفتم نرو مثلا امروز یه کاری دارم میگف ...

من‌گرونا‌نباشه با دوستاش میره سالن‌کرونا هم باشه میرن‌کوه

عزیزم ممنونم.ان شاالله .میدونم ک کلی دارو گیاهی میکنه تو حلق بچه ام 😪

ببین رک بگو نه نکن نمیکشنت که نمیخورنت ک سختی مخالفت دفه اوله اگه کرد هم تابچه گریه کرد بگو وای داره میمیره چی بود بهش دادین بچم مرد خاک ب سرم بزن توسرت کولی بازی غش ضعف فک میکنی اینایی ک مادرشوهرومیشونن سرجاش چیکارکردن ی حرکتی زدن الکی ک طرفو ساکت نکردن توهم ی حرکتی بزن جهنم وضرر دعوا باشوهر 

الان زن عقدیش هستی،. ماهی یه بارم نمیاد ببینتت، اصلا با چه منطقی شما رو عقد کرده، چند سوالتون هست، ش ...

میگ‌من دوس دارم بیام دیدنت خونوادم‌میگن خجالت نمیکشی هر روز میری ببینیش

بخاطر حرف خونوادش دیگ اینجام‌نمیاد

واه بگو دوست داشتن نون اب نمیشه آیا پسر خاله بیکارم می تونه نون اب منو بده پسر خالت خانوادش پولدارن ...

اره خیلی پولدارن ولی از بس بی عرضه اس هیچکی دوسش نداره باباشم میگ من چند برابر اینم پولدار باشم‌کار به کارت ندارم فلج که نیستی برو کار کن

ببین رک بگو نه نکن نمیکشنت که نمیخورنت ک سختی مخالفت دفه اوله اگه کرد هم تابچه گریه کرد بگو وای داره ...

یا حسین بلد نیستم 😂

از الان خواهر شوهرم میگفت قشنگ هفته ای یکم ابقند بهش بدیا نگی بچه تا شش ماهگی باید فقط شیر بخوره ....

منم گفتم وااای ن بچه تا شش ماهگی فقط شیر ..اب هم نباید بخوره .

میگم ک دوست ندارم بهترین روزای زندگیم ک تولد بچه ام هست ب دعوا و اعصاب خوردی ختم بشه وگرنه جلو کاراش رو گرفتن کاری نداره زیاد.چون نمیخوام ناراحتی پیش بیاد میگم الهی نیاد..

اگه بیادم مجبورم جلوش وایسم

میگ‌من دوس دارم بیام دیدنت خونوادم‌میگن خجالت نمیکشی هر روز میری ببینیش بخاطر حرف خونوادش دیگ اینجا ...

عزیزم حق گرفتنی هست، اول یه سوال رو پیش خودت جواب بده، اگر رفتارش رو درست کنه، دوسش داری؟! اگر آره یا نه، کلا باید با دعوا و داد و بیداد و به اصطلاح سلیطه بازی حقت رو بگیری، من چیزی که تو این سایت اذیتم میکنه، اینکه اکثر خانم ها شخصیت مهر طلب و مظلومی دارن، که رو مخه منه، اگر هر حسی بهش داری، حقا رو بگیر، گریه، خودکشی و شکایت از خدا هم هیچ کمکی نمیکنه، حق گرفتنیست