2777
2789

راستش من کتاب زیاد میخونم و تقریبا بیشتر کتابهای خوب رو خوندم... بهم کتاب معرفی کنید... رده سنیش فرقی نداره ۱۲ تا ۲۵ سال باشه

میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .

کتاب محدودیت صفر از دکتر هیولن که این کتاب را چند وقت یکبار میخونمش

کتاب ۴ میثاق که دارم میخونمش

کتاب راه حل معنوی برای مشکلات از وین دایر

کتاب ملت عشق از الیف شافاک

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین نمیخوام اصلا بیام شروع کنم کتابایی که نخوندم و فقط مشهورن رو بگم که الکی مثلا باکلاسم مثل یه عده...چیزایی که دوست دارم رو میگم.

رمان عشقه🤩🤘🏻💙

بامداد خمار🤩🤘🏻💙

کوری🤩🤘🏻💙

برباد رفته🤩🤘🏻💙

شازده کوچولو🤩🤘🏻💙

خاما🤩🤘🏻💙

کلیدر🤩🤘🏻💙

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@
کتاب محدودیت صفر از دکتر هیولن که این کتاب را چند وقت یکبار میخونمش کتاب ۴ میثاق که دارم میخونمش ک ...

ملت عشق و چهل میثاق رو خوندم خیلی عالی بودن

ببین نمیخوام اصلا بیام شروع کنم کتابایی که نخوندم و فقط مشهورن رو بگم که الکی مثلا باکلاسم مثل یه عد ...

همه رو خوندم بجز خاما.

همه رو خوندم بجز خاما.

خاما خیلی قشنگه با این که مشهور نیست بخونش حتما🤩🤘🏻💙

ظلم ظالم، جور صیاد. اشیانم داده برباد. ای خدا ای فلک ای طبیعت. شام تاریک مارا سحرکن...🤲😢😥                        عاشقتونم🧡👈@gh_73 emla@1374nazanin@

دن آرام

خانواده تیبو

آتش بدون دود

جان شیفته

ژان کریستف

برجاده های آبی سرخ

سه تفنگدار

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
نویسندش کیه

رمانش درکل مشهور نیست اما جذابه منم باتوجه به سلیقه خودم گفتم🤩🤘🏻 یوسف علیخانی