diana_nazari مدیر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 262 عنوان بهترین کتابهایی که خوندید چیبودن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 17 پست راستش من کتاب زیاد میخونم و تقریبا بیشتر کتابهای خوب رو خوندم... بهم کتاب معرفی کنید... رده سنیش فرقی نداره ۱۲ تا ۲۵ سال باشه میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره . 1399/09/15 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
diana_nazari مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 262 رمانش درکل مشهور نیست اما جذابه منم باتوجه به سلیقه خودم گفتم🤩🤘🏻 یوسف علیخانی اها پس ایرانیه میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .
diana_nazari مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 262 خداییش جذاب ترین کتابی که خوندم کتاب هلاپیچ بود اصلا تا سه روز سر گیجه داستم 😂😂 میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .
diana_nazari مدیر استارتر عضویت: 1399/09/15 تعداد پست: 262 خداییش جذاب ترین کتابی که خوندم کتاب هلاپیچ بود اصلا تا سه روز سر گیجه داستم 😂😂 البته دو تا هلاپیچ هست یکیش گروه سنی کودکه یکیش هم نوجوان اونی که مال نوجوانه همه نوشته هاش پیچ پیچی نوشته شده :/ میزان تحصیلات روی درک و شعور آدم تاثیر نداره .