2777
2789

اگه دکتر بردی و گفته چیزی نیست پس باهاش زیاد تمرین کن و از ترس اینکه بیافته یا چیزیو خراب کنه جلوشو نگیر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متخصص اطفال بردم

اگه دکتر گفته چیزیش نیست نگرتن نباش فقط باهاش تمرین کن و وقتی خودش راه میره جلوشو نگیر

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
مشکلی نداشت؟؟اگه مشکلی نبوده نگران نباش بچه ها باهم متفاوتن دیر و زود داره مقایسه نکن

نه چیزی نمیگه فقط میگه ماه بعدم بیا. الان در حد پنج شش قدم راه میره ولی خیلی پاشو باز میزاره 

نه چیزی نمیگه فقط میگه ماه بعدم بیا. الان در حد پنج شش قدم راه میره ولی خیلی پاشو باز میزاره 

بیخیال بابا گفتم لابد اصلا راه نمیره،پوشک داره؟؟خیلی بچه ها اینطورن واسه پوشکه یکم معذبن

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
بیخیال بابا گفتم لابد اصلا راه نمیره،پوشک داره؟؟خیلی بچه ها اینطورن واسه پوشکه یکم معذبن

آره پوشک داره. آخه هر وقت دلش بخواد راه میره بعضی روزا خودمو میکشم بلند نمیشه لجباز 

آره پوشک داره. آخه هر وقت دلش بخواد راه میره بعضی روزا خودمو میکشم بلند نمیشه لجباز 

توجهتو از روش بردار نقطه ضعفتو پیدا کرده

یکم صبور باش راه میوفته

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞