الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخوام برم مادران، میخواستم برم محب و کوثر بخاطر نگرفتن هزینه اتاق خصوصی ولی دکترم مادران نمیتونم ...
به سلامتی. بیمارستانش قدیمیه ولی بازسازی شده و تمیزه. منم اتاق خصوصی گرفتم. خوبیش اینه فقط زایشگاهه و شما بیمار نمیبینی من می خواستم طبیعی زایمان کنم که نشد و سزارین شدم ولی راضی بودم مخصوصا از برخورد پرسنلش
اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
به سلامتی. بیمارستانش قدیمیه ولی بازسازی شده و تمیزه. منم اتاق خصوصی گرفتم. خوبیش اینه فقط زایشگاهه ...
فدات شم😍😍😍 ایشالله شما هم همین مادران زایمان کنی که راضی باشی باز🙏🙏 یا هر جا زایمان کردی رضایت کامل داشته باشی، بیمارستان مردم و بابک نیمه خصوصی فکر کنم ۵ هزینه اش که ۱ بیمه میده، ولی اگر تونستی همون خصوصی برو
فدات شم😍😍😍 ایشالله شما هم همین مادران زایمان کنی که راضی باشی باز🙏🙏 یا هر جا زایمان کردی رضایت ...
ممنونم. اتفاقا دکتر خودمم مردم زایمان می کنه گفت ۵ تومنه هزینش. ولی من خونه خریدم دستمون خیلی خیلی خالی شده کلی هم قرض و قوله داریم فک کنم مجبور بشم برم دولتی😣
اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
من هزینه اضافه رو از بیمارستان صارم نپرسیدم ولی دوستان که اونجا بودن میگفتن میگیره، یکی از بچه ها میگفت ۱۱ تومن شده،یکی دیگه میگفت گاندی ۱۵ شده فقط ۲ تومن هزینه فیلم برداری، ولی خود بیمارستان به من گفت ۸۵۰۰