2777
2789
عنوان

بیمارستان برای زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 32 پست
نمیشه اتاق خصوصی نگیری ؟ ساک و اینا ام نخوای همون 6 7 در میاد؟

چرا میشه، فکر کنم ساک مادر اجباری ،بقیه چیزا نه، ۱ تومن اش گفت بیمه میده، البته من سزارین پرسیدم گفت ۱ تومن، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام برم مادران، میخواستم برم محب و کوثر بخاطر نگرفتن هزینه اتاق خصوصی ولی دکترم مادران نمیتونم ...

به سلامتی. بیمارستانش قدیمیه ولی بازسازی شده و تمیزه. منم اتاق خصوصی گرفتم. خوبیش اینه فقط زایشگاهه و شما بیمار نمیبینی من می خواستم طبیعی زایمان کنم که نشد و سزارین شدم ولی راضی بودم مخصوصا از برخورد پرسنلش

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

به سلامتی. بیمارستانش قدیمیه ولی بازسازی شده و تمیزه. منم اتاق خصوصی گرفتم. خوبیش اینه فقط زایشگاهه ...

فدات شم😍😍😍 ایشالله شما هم همین مادران زایمان کنی که راضی باشی باز🙏🙏 یا هر جا زایمان کردی رضایت کامل داشته باشی، بیمارستان  مردم و بابک نیمه خصوصی فکر کنم ۵ هزینه اش که ۱ بیمه میده، ولی اگر تونستی همون خصوصی برو

فدات شم😍😍😍 ایشالله شما هم همین مادران زایمان کنی که راضی باشی باز🙏🙏 یا هر جا زایمان کردی رضایت ...

ممنونم. اتفاقا دکتر خودمم مردم زایمان می کنه گفت ۵ تومنه هزینش. ولی من خونه خریدم دستمون خیلی خیلی خالی شده کلی هم قرض و قوله داریم فک کنم مجبور بشم برم دولتی😣

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

ممنونم. اتفاقا دکتر خودمم مردم زایمان می کنه گفت ۵ تومنه هزینش. ولی من خونه خریدم دستمون خیلی خیلی خ ...

میتونم بپرسم دکترتون کیه؟؟ طور خدا تو این کرونا دولتی نرو، مصطفی خمینی هم زنگ بزن اونجا کمتر باز فکر کنم 

میتونم بپرسم دکترتون کیه؟؟ طور خدا تو این کرونا دولتی نرو، مصطفی خمینی هم زنگ بزن اونجا کمتر باز فکر ...

دکترم مامک پارکی . عزیزم من کرونا گرفتم تازگیا . مصطفی خمینی زنداداشم زایمان کرد پارسال اصلا راضی نبود منم رفتم ملاقاتش مثل بیمارستان دولتی بود شلوغ و کثیف

صارم هزينه اضافي نميگيره

من هزینه اضافه رو از بیمارستان صارم نپرسیدم ولی دوستان که اونجا بودن میگفتن میگیره، یکی از بچه ها میگفت ۱۱ تومن شده،یکی دیگه میگفت گاندی ۱۵ شده فقط ۲ تومن هزینه فیلم برداری، ولی خود بیمارستان به من گفت ۸۵۰۰

دکترم مامک پارکی . عزیزم من کرونا گرفتم تازگیا . مصطفی خمینی زنداداشم زایمان کرد پارسال اصلا راضی نب ...

منم فکر کنم گرفتم، چون شوهرم گرفت دکترم من و آزمایش نفرستاد گفت توام گرفتی، گفتم شاید دکترامون یکی، چون دکتر منم مادران مردم پاسارگاد 

منم فکر کنم گرفتم، چون شوهرم گرفت دکترم من و آزمایش نفرستاد گفت توام گرفتی، گفتم شاید دکترامون یکی، ...

اسم دکترتون چیه؟

من هزینه اضافه رو از بیمارستان صارم نپرسیدم ولی دوستان که اونجا بودن میگفتن میگیره، یکی از بچه ها می ...

به من گفته بودن ٧/٥كه بيمه تكميليم ٥تومنشو داد با اين حال از ما يكو نيم فقط گرفتن يعني تازه كمترم شد 

به من گفته بودن ٧/٥كه بيمه تكميليم ٥تومنشو داد با اين حال از ما يكو نيم فقط گرفتن يعني تازه كمترم شد ...

چه سالی؟؟ با اتاق خصوصی؟؟ البته من دکترم مادران خیلی دوست داشتم بیمارستان بهتری میرفتم چون تکمیلی هم دارم،