2777
2789
عنوان

بیمارستان برای زایمان

983 بازدید | 32 پست

سلام مامانی جونی ها

من دو ماه دیگه زایمان دارم

بیمه ی تامین اجتماعی هستم

کجا،کدوم بیمارستان،برم واسه زایمان طبیعی که هزینه نداشته باشه زیاد برام،سمت نواب زندگی میکنم

ممنون از راهنمایی هاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو میلاد البته باید اورژانسی بری چون اونجا از اول باید پرونده داشته باشی

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

عزیزم الان دوران کرونا، به خودت و نی نی گلت رحم کن، بخاطر هزینه بیمارستان شلوغ نرو، برو محب الکوثر تخت یک نفره میده بدون هزینه اضافه یا هر خصوصی دیگه ای نهاینا دو تخته است و یکم تمیز تره

منم دو ماه دیگه زایمان دارم دو سال پیش دخترمو بیمارستان مادران زایمان کردم راضی بودم اون موقع بیمه تکمیلی داشتم اما الان فقط تامین اجتماعی ام. منم موندم کجا برم تو این گرونی

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

واقعا بهمن این قیمت ؟ من فکر میکردم بالای 10 تومن باشه

نه بالا نبود، حتی گاندی و صارم هم ۸۵۰۰ بود، البته اینا فقط هزینه زایمان میگن بدون هیچ نوع خدماتی، فقط محب کوثر اتاق هاش گفت یک تخته است، وگرنه هزینه ساک کودک و مادر هزینه اتاق خصوصی هزینه فیلم برداری، هزینه خدایی ناکرده بچه ۱ نوار قلب مثلا اضافه بخواد یا یک شب دستگاه بخواد یا هر چیز احتمالی جداست

منم دو ماه دیگه زایمان دارم دو سال پیش دخترمو بیمارستان مادران زایمان کردم راضی بودم اون موقع بیمه ت ...

من میخوام برم مادران، میخواستم برم محب و کوثر بخاطر نگرفتن هزینه اتاق خصوصی ولی دکترم مادران نمیتونم اصلا به دکتر دیگه اعتماد کنم، دختر اولمم سال ۹۷ قرار بود مادران به دنیا بیارم که ۲ نصف شب کیسه آبم پاره شده مجبور شدم برم مردم،دکترم مردم اون روز زایمان داشت