نوشابه و قندای مصنوعی رو حذف کن کلااااا،شامت رو سبک بخور.صبحانه کامل باشه،میان وعده میوه باشه.ناهارت رو هم یک سومش بشقابت رو برگردون به قابلمه.نخور...شبا دمنوشای چربی سوز بخور.مثل چایی سبز و دمنوش دارچین و .......،صبحا ابجوش و اب لیموی تازه بخور ناشتا،در طول روز هم زیاد اب بخور
.میشه برای خونه دار شدنم و بچه دار شدنم ی صلوات بفرستین🤩🤩🤩.نی نی یار این چهارمین کاربریمهههه.نترکون دیگهههه.با شماره همسرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
باکم خوردن فقط میشه حذف شیرینی شکلات سس نوشابه فست فود غذاهای چرب کم کردن نون و برنج خوردن زیاد اب و نوشیدن دو الی سه لیوان چای سبز فک کنم بشه هفته ای نیم الی ۱کیلو کم کرد
موفق باشی گلم
میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
تو بگو من چطوری هفته ای ۱۰۰ گرم اضافه کنم الان ۴۴ کیلوام از اول دبیرستان روهمین وزنم با این تفاوت که اونموقع قدم ۱۵۷ بود الان ۱۶۳ یه بچه هم دارم ۲۴ سالمه🥴🥴🥴