مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 عنوان از چه راهی میشه... 93 بازدید | 11 پست اموزش زبان بدیم خودمون به کودکانمون تو خونه. مثلا از دو سالگی به بعد؟پکیج خاصی رو نمیشناسید که بخریم؟ چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅 1399/09/15 | 02:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zr81 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2907 فیلم و کارتون و آهنگ انگلیسی بزارید کافیه میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمیو عاشق شیمی و واکنش های جذابش عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 پاپیتا. چی هست؟ چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 فیلم و کارتون و آهنگ انگلیسی بزارید کافیه آخه شنیدم بعضیا تو خونه خود مادرا آموزش دادن با استفاده از پک چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
zr81 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2907 آخه شنیدم بعضیا تو خونه خود مادرا آموزش دادن با استفاده از پک این کاملا کافیه روی خیلی ها هم جواب داده از کلاس سوم یا چهارم هم بره کلاس تا تافل یا آیلتس میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمیو عاشق شیمی و واکنش های جذابش عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
smgoli عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 570 بعضی شبکه ها اموزش میدن اگر خودتون بلدید که یواش یواش با جمله های ساده باهاش حرف بزنین ناخوداگاه یاد میگیره
مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 بعضی شبکه ها اموزش میدن اگر خودتون بلدید که یواش یواش با جمله های ساده باهاش حرف بزنین ناخودا ... بلد نیستم در حد معمول بلدم. چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 این کاملا کافیه روی خیلی ها هم جواب داده از کلاس سوم یا چهارم هم بره کلاس تا تافل یا آیلتس میخواستم اصولی از همین حالا برم جلو. مرسی چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅
zr81 عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 2907 میخواستم اصولی از همین حالا برم جلو. مرسی اصلا بچه نباید درگیر یاد گرفتن بشه اصلا مناسب نیست گوشش باید عادت کنه که این بعد ها تو مکالمه خیلی به دردش می خوره میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمیو عاشق شیمی و واکنش های جذابش عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مهرگل۷۷۸۸۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 1934 اصلا بچه نباید درگیر یاد گرفتن بشه اصلا مناسب نیست گوشش باید عادت کنه که این بعد ها تو مکالمه ... چه جالب. راه حل خوبیه چشمی که به شب بنگرد از پشت نقابی.👁👁.. تکرار کند قصه ی روزی و عقابی🦅🦅🦅🦅