2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا هرتاپیکی میریم امشب اسم پیتزا باید بیاد..تازه داشتم خودمو راضی میکردم بهش فکر نکنم...معدم جوش او ...

الهی عزیزم . بیا دوتا دیگه دست نخورده دیگه تو یخچال هست واسه تو یکی بخورتش ک نخور مش 😢😢😢😢😢

الهی عزیزم . بیا دوتا دیگه دست نخورده دیگه تو یخچال هست واسه تو یکی بخورتش ک نخور مش 😢😢😢😢😢

ما به این جور تعارف میگیم تعارف کنگاوری 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

منم نمیدونم چ مرضیه ک نمیخوابم فردام بایدزودبیدارشم

برای حاجت دلم و دوباره مامان شدنم صلوات میفرستی خدایا ممنووووووووووونم ازت ک دوباره لایق مامان شدنم دونستی منو کمکم کن بتونم مادر خوبی برا بچه هام باشم خدایا خیلی دوست دارم اون حاجتی ک فقط خودت میدونی هم بهم بده مرسییی خدا جونم
بخدا اینقدر چاق شدم .میخوام رژیم بگیرم ولی اراده ندارم 😑😑

چندکیلویی مگ

برای حاجت دلم و دوباره مامان شدنم صلوات میفرستی خدایا ممنووووووووووونم ازت ک دوباره لایق مامان شدنم دونستی منو کمکم کن بتونم مادر خوبی برا بچه هام باشم خدایا خیلی دوست دارم اون حاجتی ک فقط خودت میدونی هم بهم بده مرسییی خدا جونم
😂بیا تینجا واست درست کنم عشقم قصه نخور

مرسی عزززززیزم ......هشت صبح منمو پیتزا در فر 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂