2777
2789
عنوان

بارداری

120 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

دوست من میوم داره یعنی همون فیبروم ،با وجود میوم‌میتونه باردار شه؟؟؟یا باید میوم رو عمل کنه بعد؟؟؟کلا اگه اطلاعاتی دارین تو این مورد بگین

❤Che khobe ke daramet

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دقیق نمیدونم،ولی ضخامتتش رو میدونم ۱۱/۸ میلی متر هست

ریسک داره با فیبروم حامله بشه ،احتمال حامله شدنش خیلیه ولی اینکه جنین بمونه یا نه ،فیبرم بزرگتر بشه یا خونریزی بکنه ،سخت میشه دوران بارداریش

ریسک داره با فیبروم حامله بشه ،احتمال حامله شدنش خیلیه ولی اینکه جنین بمونه یا نه ،فیبرم بزرگتر بشه ...

اها  حتی یعنی کاملا تحت نظر پزشک باشه باز خیلی ریسک داره؟؟

عمل فیبروم ریسکی نداره؟

❤Che khobe ke daramet
اها  حتی یعنی کاملا تحت نظر پزشک باشه باز خیلی ریسک داره؟؟ عمل فیبروم ریسکی نداره؟

من سونوگرافی بودنی چندتا خانوم بودن بدلیل فیبروم بچشون تو چهارماهگی یا پنج ماهگی سقط شده بود خب خیلی سخته ،نه عمل فیبروم چه ریسکی  داره 

من سونوگرافی بودنی چندتا خانوم بودن بدلیل فیبروم بچشون تو چهارماهگی یا پنج ماهگی سقط شده بود خب خیلی ...

من شنیدم که مثلا چون اصلا بچه نداره آسیب بزنه نتونه بچه دار شه و.... اینجوری

❤Che khobe ke daramet
من شنیدم که مثلا چون اصلا بچه نداره آسیب بزنه نتونه بچه دار شه و.... اینجوری

من خواهرشوم فیبروم فعال داشت یعنی خیلی بزرگ میشد و خونریزی شدیدی داشت ،تازه اونموقع مجرد بود عمل کرد بعد عروسی هم چندین سال پیشگیری کرد ،الان بچه داره