2777
2789

ما قصد مهاجرت داریم به خارج احتمالا یا المان یا استرالیا اما هیچ اطلاعاتی نداریم از اونجا و از  معایب و خوبیهاش.لطفا راهنمایی کنید ارزش داره که بریم؟

۳ تا بچه داریم مشکل مالی نداریم اصلا 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یوتیوب کامل توضیح دادن و تجربه شخصی شون رو به اشتراک گذاشتن واقعا مفیده

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
تو یوتیوب کامل توضیح دادن و تجربه شخصی شون رو به اشتراک گذاشتن واقعا مفیده

شما خودت ایرانی؟؟

چیو باید بزنم که تجربیات بیاد چون با یوتیوپ کار نکردم 

وقتي از طريق سرمايه گذاري ميخوايين برين ديگه نگران چي هستين؟ اوني نگران ميشه كه ميخواد پناهنده بره

اخه خیلی ها رفتن و گفتن سرمایه شون رو به باد دادن و برگشتن یه مقدار میترسم 

عزیزم از طریق سرمایه گزاری یعنی چی؟یعنی چه کار هایی کردین چطور سرمایه گزاری میکنن؟

۱۸ سالمه و خیلی با این چیزا اشنایی ندارم اما دلم میخواد در اینده مهاجرت کنم برا همین میپرسم

مامانم میگه پاشو برو نون بگیر میگم من امروز تولدمه نباید کار کنم😌میگم مامان شام چی داریم؟؟!میگه منم امروز زاییدم نباید کار کنم😎...راس میگه خب چی بگم😐🖤*******هر وقت یکی تو مسیج دیر جوابمو بده منم تایمر میزارم همونقدر دیر جواب میدم😌#کینه_ای_باشیم😌******* آدمای اطرافت هرچقدرم که بد بودن یا بد میشن؛تو بد نباش(ببخش اما فراموش نکن) *******هر موقع یکی یه بدی در حقت کرد نگو خدا جوابشو بده ، خدا مهربونه میبخشه ...خودت پوستشو بک‌ن👌🏼🤗
شما خودت ایرانی؟؟ چیو باید بزنم که تجربیات بیاد چون با یوتیوپ کار نکردم 

من‌ الان ایرانم ولی استرالیا بودم 4 سال 

یوتیوب که ویلتر هست باید از قند شکن استفاده کنید و یعد مهاجرت به فلان کشور رو بزنید یا خاطرات مهاجرت یا تجربه مهاجرت میاد 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
تمام وقت و انرژی را بزارید روی زبان  کانادا  جزو انتخابتون نیس

ببین هنوز تصمیم قطعی نگرفتیم کجا بریم . من خودم کانادا چون ایرانی زیاده دوس دارم

خیلی بلد نیستیم باید حتما کلاس بریم اینجا

کلاس مکالمه فیلم ویس در آخر معلم خصوصی که مکالمه دونفره داشته باشید گرامر نمیخواد فعلا ولی هزینه و انرژی و وقت بزارید برا زبان

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.