2777
2789

سلام دوستان، من تک دخترم ودختربزرگه از وقتی ازدواج کردم که الان 2 سال میشه وابستگیم و احساسم به خانوادم و پدرو مادرم چندبرابرشده با اینکه نزدیکشون زندکی میکنم ولی کل روزام با نگرانی درموردشون میگذره که یوقت اتفاقی واسشون نیوفته خدای نکرده ازدستشون بدم منم دیگه مردم ... یعنی از فکرش دیوونه میشم یوقتایی تو خونه از صبح تاشب ازفکرش دمغ میشم وانقدر گریه میکنم که سردرد میگیرم ...  اصلا فکرش کل زندگیم فلج میشه نمیتونم قدم از قدم بردارم ... ای کاش ای کاش هیچوقت ازدواج نمیکردم تا همیشه کنارشون بودم 

نمیدونم چطور با این وضع کناربیام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دچار وسواس فکری شدی ، از صبح تا شب به چه کارها و فعالیتی سرگرمی ؟ سعی کن مشغول باشه ذهنت کتاب بخون خونه تمیز کن بازی کن فیلم ببین زبان بخون آشپزی یادبگیر و. تا کم کم بره از روانت .بعد هم تا زنده ای لذت ببر چه فایده روزهاتو خراب میکنی دختر .

دكتر هلاكويي يادمه يه بار در اين مورد صحبت كرده بُود فكر كنم ريشه ي قضيه از تنفر حتي مياد يعني از كسي كه در نهان به علتي متنفرين حالا تو بزرگي با استرس و اضطراب براي اون شخص خودشو نشون ميده ، فكر كنم اسمش اصطراب نوروتيك بُود ، باز من درست يادم نيست رشته ام هم اين نيست اما پيش مشاور برين حتما ... بايد هي به خودتون يادآوري هم بكنين كه هر كس زندگي خودشو داره و وابستگي بيمارگونه است كه اشتباهه نه دور شدن از خانواده و تشكيل زندگي براي خودتون

عزیزم دقیقا منم مثل شماهستم با این تفاوت که پدرم فوت شده و مادرم تنهاست و درواقع حساسیت زیاد دارم روخانوادم شبها از خواب میپرم  مخصوصا الان که کرونا و ....ولی عزیزم نفزی یه ایه الکرسی میخونم تک تک براشون و به خدا میسپارمشون راحت ترشده ذهنم یع ذره هم فکرکردم عمر من و شما و بقیه دست خداس به وقتش هرچی صلاحه اتفاق میفته و نهایتا منو شما اگه قوی سلامت و شاداب باشیم میتونیم کمک حال خانواده باشیم