2777
2789
عنوان

مادرایی کہ دختر دارین 💚

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 42 پست
دخترم ۸ سالشه بنظرتون کی باید توضیح بدم وی بگم

بستگی به جثش داره اگه میبینی بلوغش زودرسه بهش بگو

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
من که خودم به دخترم قشنگ توضیح میدم.ولی مادرای ماکه توضیح ندادن مااز مدرسه یاد گرفتیم هیچ آسیبی ندید ...

خیلیا آسیب میبینن 

مخصوصا کسایی کہ از دوستان و ھمکلاسیاشون اطلاعات غلط میگیرن 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطور پریود میشدم نمیتونستم به مادرم بگم لباسامو جای پوشک استفاده میکردم مینداختم دور

واقعا تجربہ ی وحشتناکیہ 

من از ھمکلاسیام یاد گرفتم 

و خب ۹۰ درصد چیزایی کہ میگفتن چرت و پرت و غلط بود

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
من که نگفتم همه از مدرسه یاد میگیرن.گفتم ما منظورم من ویه سری آشناهام بود...

ممنون عزیز💚

خیلیا آسیب میبینن  مخصوصا کسایی کہ از دوستان و ھمکلاسیاشون اطلاعات غلط میگیرن

بستگی به جنبه داره.من خودم تومدرسم یه کتاب بهم دادن راجب عادت ماهیانه بود من کاملا آسنابودم خداخیرسون بده کتابه خیلی کمکم کرد

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
بستگی به جنبه داره.من خودم تومدرسم یه کتاب بهم دادن راجب عادت ماهیانه بود من کاملا آسنابودم خداخیرسو ...

بلہ کتابم خوبہ واقعا

ھر چیزی کہ اطلاعات درست بدہ خوبہ 

موافقم

ولی خب منم مامانم نگفته بود اواین بار که خون دیدم ترسیدم مامانمو صدا کردم اومد توضیح داد بهم و نوار داد آسیبی هم ندیدیم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
موافقم ولی خب منم مامانم نگفته بود اواین بار که خون دیدم ترسیدم مامانمو صدا کردم اومد توضیح داد بهم ...

خیلی خوبہ 

من منظورم بیشتر بچہ ھاییہ کہ میترسن بہ مادراشون بگن 

یا اونایی کہ از ھمکلاسیاشون چرت و پرت میشنوم و اطلاعات غلط میگیرن 

بلہ کتابم خوبہ واقعا ھر چیزی کہ اطلاعات درست بدہ خوبہ 

صد در صد.ولی من خودم بدون خجالت وبدون حاشیه برای دخترم توضیح میدم.کسی که خجالت میکشه احمق وجاهله چون حق طبیعی بدنه یه زنه و نباید ازش خجالت زده وفراری باشه من به دخترم یاد میدم شرم زده نباشه بخاطر پریودیش.قربون دخترمو پریودیش بشم من

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
بله ی دهه نودی چرچیل

پس ۱۰ سالگی براش توضیح بدہ 

خدا حفظش کنہ☺

۱۰ سن خوبیہ 

البتہ الان دیگہ تو مدارسم کامل توضیح میدن

قد ۱۲۷ وزن ۲۷ سینه داره موی زاید بصورت کرک

خب دیگه جدیدا بچه ها دارن زود به بلوغ میرسن بهش بگو همین امسال اگه سینه داره

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
صد در صد.ولی من خودم بدون خجالت وبدون حاشیه برای دخترم توضیح میدم.کسی که خجالت میکشه احمق وجاهله چون ...

خدا حفظش کنہ 

خوشحالم کہ مادری مثل شما دارہ💚