2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا چند تا مشکل هم میشه؟

بببین معجزس برامن ک عالی بود شوهرم خسیس بود وهرراهی امتحان کردم درست نشد بعد چله یه اتفاقایی افتاد ک شوهرم به خودش اومد وخیلی بهترشد بااینکه همه میگن خسیس درست نمبشه ولی شدد

نمیشه اونطوری گفت بدون رد خور

ولی زیارت عاشورای حق شناس رو بخون بعد هربار خوندن روضه حضرت علی اصغر رو گوش بده 

و نذر ۶تا شیر که شب حضرت علی اصغر بین ۶تا بچه تو محرم پخش کنی

اینو دوستم انجام داد جواب گرفت چون اگهاینسری جواب نمیگرفت باید قید بچه رو میزد برای همیشه

بببین معجزس برامن ک عالی بود شوهرم خسیس بود وهرراهی امتحان کردم درست نشد بعد چله یه اتفاقایی افتاد ک ...

واااای منم مشکلم همینه دقیقا

تو رو خدا شد؟

میشه یعنی 

برام دعا  کن عزیزم ین مشکلم حل شه یک سوم مشکلاتم حل میشه 

واااای منم مشکلم همینه دقیقا تو رو خدا شد؟ میشه یعنی  برام دعا  کن عزیزم ین مشکلم حل شه ...

برامن ک شد همه دنیا یه صداشدن تو دوسال اول زندکیم وگفتن جداشو جدانشدم گفتم درستش میکنم ولی دیگ بریده بود پارسال همین موقعا بود گفتم چله برمیدارم درست شد ک چه بهترنشد تاعید جدامیشم ولی شددد خدا بهم نظرکرد توام ازخداناانیدنشو

برامن ک شد همه دنیا یه صداشدن تو دوسال اول زندکیم وگفتن جداشو جدانشدم گفتم درستش میکنم ولی دیگ بریده ...

خواهشا منم دعا کن خیلی سخته 

منم  واقعا بریدم 

چون میدونی مشکلمو چقدر سخته تو رو خدا از ته دل از خدا برام بخواه دعا در حق دیگزان میگیره

منم دعات میکنم مرسی عزیزم

خواهشا منم دعا کن خیلی سخته  منم  واقعا بریدم  چون میدونی مشکلمو چقدر سخته تو رو خد ...

میفهممم چقد فشارروانی سنگینی داری تحمل میکنی منم کامل شوهرم خوب نشده ولی شاید۷۰ درصدبهترشده امیدوارم توام سال دیگ خداروشکرکنی ک حالت خوب شده