2777
2789

چه مارک پنیر پیتزایی را استفاده می کنید که پیتزاتون خوشمزه می شه؟   پنیرش کش بیاد!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

مارکای عادی ققط پنیرتو همون موقع نریز.پیتزا رو بذار تو فر ۵ دقه ی اخر پنیر بریز هم کشدار میشه هم خوشمزه

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز کیلویی میخرم کش هم میاد

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

مارکای عادی ققط پنیرتو همون موقع نریز.پیتزا رو بذار تو فر ۵ دقه ی اخر پنیر بریز هم کشدار میشه هم خوش ...

واقعا!!!  من همون اول می ریزم بعد ۲۰ دقیقه تقریبا برشته شده!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
واقعا!!!  من همون اول می ریزم بعد ۲۰ دقیقه تقریبا برشته شده!!!

نه اینجوری پنیر تقریبا نیم سوز شده ۵ دقه یا ۱۰ دقه اخر پنیر و بریز گلم

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
چه جالب.  اولین باره میشنوم👍👍👍👍👍

اینجوری خیلی خوب میشه یه بار امتحان کن عزیزم❤

دالیا وشیراوران.من امتحان کردم ببسته بندیا عالین البته لایه لایه پنیر بریز و لایه اخر رو بزتر پنج دقییقه اخر اب اسپری کن روش بزار تو فر.امشب پختم جاتون خالی

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا