2777
2789

سلام.کسی بوده؟من ماه پیش کورتاژ شدم.جواب پاتولوژی نشون میداد که احتمالا آندومتریوز دارم.میخوام زود باردارشم.کسی بوده با لتروزول بارداشه و آندومتریوز باشه؟یعنی دکتر برم میده بهم این دارو رو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدشم بزار حداقل سه ماه از سقطت بگذره بعد اقدام کن

تحت نظر دکتر باش حتما.انشاالله که زود نتیجه میگیری

خیلیا هستن با اندو باردار میشن

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
نه ناامید نباش کیست که نداری؟ اندوعه دیگه

نه فکر نکنم کیست داشته باشم.البته بعد کورتاژ سونو نشدم.پیش یه دکتر رفتم گفت یه جا دیگه آدرس میدم برو .اگه اون دکتر تایید کرد بهت داروی کمکی میدم وگرنه اول باید آندومتریوزتو درمان کنی بعد باردارشی.

نه فکر نکنم کیست داشته باشم.البته بعد کورتاژ سونو نشدم.پیش یه دکتر رفتم گفت یه جا دیگه آدرس میدم برو ...

آهان. متاسفانه اندومتریوز و کیستای شکلاتی درمان خاصی ندارن😑 بهترین راه جلوگیری از عودش حاملگیه

منم کیست شکلاتی دارم دارو مصرف میکنم هنوز که حامله نشدم.انشاالله خدا به هممون نی‌نی سالم بده🙏

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

من فکر کنم پیازدرمانی باعثش شد.چون وقتی پیازدرمانی کردم لخته ادی خیلی بزرگی توپریودیم ازم دفع میشد خیلی ناجور و خونریزیمم قطع نشد که رفتم دکتر گفت دیواره رحمت خیلی ضخیم شده بهتره کرتاژ یا هیسترو شی