2777
2789
عنوان

یه سوال کرونایی

249 بازدید | 39 پست

دوستان سلام. همسر من شنبه که از سرِ کار اومد گفت گلوم می خاره و فکر کنم دارم مرض میشم. فرداش هم عطسه و آبریزش بینی داشت. به محل کارش اطلاع داد و مرخصی گرفت و تو اتاق قرنطینه شد. علائمش هم کمی گلو درد، آبریزش بینی، عطسه و به ندرت سرفه بود. دوشنبه و سه شنبه تست pcr داد، جواب تست ها هم ۴۸ ساعت بعد اومد که منفی هست. حالش هم تقریباً خوب شده. از محل کارش هم نتیجه تست رو خواستن و گفتن از شنبه بیاد سرِ کار. ولی خب من همچنان تو قرنطینه نگهش داشتم و تو اتاقه. به نظر شما ممکنه تست ها منفی کاذب باشن؟؟ یعنی کرونا نبود و سرما خورده بود؟؟😬

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی زود تست دادید

دکتر براش نوشت گفت میتونی هم انجام ندی ولی دو بار انجام داد اما با فاصله یک روز. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
دکتر براش نوشت گفت میتونی هم انجام ندی ولی دو بار انجام داد اما با فاصله یک روز. 

من بعد دو روز تست دادم منفی بود ولی همسرم بعد از یک هفته تست داد و مثبت بود

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)
الان، تقریباً هیچی، یکی دو تا عطسه یا سرفه در طول روز. 

احتمالا خفیف گرفته

شوهرخواهرمم تست داد منفی شد اسکن ریه اش مثبت

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)