2777
2789
عنوان

مسئله امشب من🤔🤔

189 بازدید | 11 پست

بعد از شش سال که از ازدواجم میگذره امشب داشتم فکر میکردم فهمیدم که‌ :
من تا حالا خونه ی 3 تا عمه ی شوهرم رو ندیدم و هم چنين یکی از عمو هاش رو، خونه ی اون یکی از عموش رو هم دو بار بی دعوت‌ رفتم نیم ساعتی نشستم اومدم یعنی از خانواده پدری شوهرم فقط مادر بزرگش پاگشا کرد و یه بار تو این سالها دعوتم کرده که اونم کاملا یادمه برنجش به قدری خشک بود اصلا نمیشد جوید😁😁😁😁
خانواده مادری شوهرم هم یه بار مادربزرگش دو بار دوتا خاله هاش، خونه ی دوتا از دایی هاش هم نرفتم و یه بار وقتی پسرم یه ساله اش بود اون یکی داییش دعوتمون کرد، وقتی سر سفره زندایی گفت این پاگشای شماست یعنی پسرمم که داشت بغلم شیر می‌خورد خنده اش گرفت😄😄😂😂😂😂
خواهرشوهرمم چهار ماه بعد عقدم همزمان با مهمونی تولد پسرش اعلام کرد امشب پاگشای زنداداشمم هست😜😜😜
خلاصه که امشب یادم اومد گفتم با شما هم در میون بذارم😅🤗😎😐
آخه با اطرافیان خودم نمیخوام درباره این مسئله  کنم
تامام😶🤨😝🤪
بی زحمت ماسکتون رو هم بزنید😝😝😝😝😎😠

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قد براتون مهم هست این ها

نه بابا اگه مهم بود که تو این شش  سال می‌فهمیدم امشب دلم گرفته بود هوس مهمونی کردم دقت کردم و دریافتم😅

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
خب شاید نتونستن دعوت کنن. عجبا

پول دارن همشون عزیزم حداقل از ماشین هاشون پیداست😐

بعدم من هی دعوت میکنم خوب دلم میخواد منم یه بار برم خونشون

البته قبل تر هم گفتم خیلی برام مهم نیست

من شوهرم 4تا عمو داره فقط یکیشون منو می شناسه که عروس داداششون هستم 

خوب پس عادیه 

آخه ما همه جا باهاشون میریم و خیلی میان خونمون

منم خونه عمه و دای و خاله های شوهرم نرفتم برام مهم نیست بیخیال

چشم🥰🥰