2777
2789
عنوان

بچها کیا موقه زلزله بم اونجا بودن

6478 بازدید | 37 پست

من کلاس پنجم بودم زلزله شد پنج صبح رفتیم بم وای همش مرده دوربرم بود 

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

خيلي خاطره بدي دارم.دوم يا سوم دبيرستان بودم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زلزله چندریشتری بوده؟

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 😍حسبنا الله و نعم الوکیل💗
همسرم موقع زلزله نبوده اما ساعت ۸ صبح رسیده میگه همش جنازه بوده.الان فوبیا زلزله داره

منم هیچ وقت یادم نمیره... منم فوبیا دارم تا دبیرستانم رسیدم من از ترس کنار مامان بابام میخوابیدم مشکل اعصاب پیدا کردم... میدونی ما نمیدونستیم زلزله شده.. فقط شهرمون که زلزله شد یه حسی به مامانم گفت فک کنم بم شده اخه اقوام مامانم همه بم هستن وقتی رفتیم دیدیم با خاک یکسان شده

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
زلزله چندریشتری بوده؟

6/6

خانواده من برا کمک رفتن میگن همش جنازه بود و بوی خون    دزدی هم  زیاد شده بود &n ...

اره خیلی دزدی شد شهر بم یه جوری زناشون همه طلا بارون به طلا اهمیت میدن خیلی دست قط کردن

یکی از اقوام ما همه خانواده شش نفره فوت شدن خدا بیامرزتشون لطفا فاتحه با صلوات براشون بفرستین

من خودم دختر خالم با دوتا پسرش.. خالم با دوتا دخترش... تمام پسرخاله های مامانم با زن بچه... خالش وووو... 

من اون موقع ها دوم راهنمایی بودم🥺

لحظه به لحظه زندگیم سایه یه نفر با منه،حتی پستی که میخونم یا کامنتی که میذارم❤فرشته نگهبان،رفیق،یار و حامی منه❤ما یه روح هستیم در دو بدن❤نکند اینهمه بد قلب مرا سست کند
۴۰۰۰۰نفر هم فک کنم کشته داد من یاد آهنگ عجب رسمیه که رسول نجفیان می خوند می افتم همیشه ونیز  ای ...

اره من سر مزارش رفتم