2777
2789

برا چه لباسایی استفاده میکنید؟؟ 

و اینکه ماشینتون خراب نمیشه؟؟؟ 

من امروز از دمای 90 درجه استفاده کردم. عذاب وجدان گرفتم. 😐😓 بعد وسط کار خاموشش کردم و دما و برنامشو عوض کردم. 

حالا شما بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه شستشوى لباس كودك لباسشويى من اتومات ميره رو ٩٠ ولى من با دمايى كه رو خود لباس درج شده ميشورم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من لباس های عادی مون رو ۴۰ میشورم

خیلی کم پیش میاد با ۶۰ بشورم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من ملافه سفید رو با ۶۰ و ۹۰ درجه میشورم 

لباسهای دخترم رو با ۳۰ و گاهیبا اب سرد میشورم لباسای‌ خودمون رو با ۴۰ و گاهی ۳۰ میشورم 

عذاب وجدان برای چی این دما رو گذاشتن‌ که استفاده بشه 

نداشتن واسه پر کردن صفحه 

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
خراب نمیشه؟

فقط شورت ها

من شورت نخی استفاده میکنم و ترجیح میدم خیلی تمیز باشن 

طبعا اگه آدم با سی درجه بشوره خیلی بیشتر عمر میکنه ولی تمیزی رو مطمئن نیستم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من از وقتی کرونا اومده با ۶۰ میشورم 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره