2777
2789
عنوان

بیشعورترین افراد در دوران کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
من ازاونایی بدم میادک کرونادارن ولی بیرونم لینوبچشمم دیدم ازنزدیکانم خیلی نامردن

دقیقااااا به یکیشون میگفتم تو که دوره درمانت کامل نشده بیرون چه میکنی میگفت مرسی که نگرانمی ولی دیگه درد و اینا ندارم فقط حس بویاییم از کار افتاده😑نمیدونستم چطور باید بهش میفهموندم که اخه بیشعور من نگران انتقال بیماری ام نه تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه دوم بیشتر 

اون گروه همیشه منفور و بیشعورن همونایی ان که بچه هاشون خارجن ولی مرگ بر امریکا میگن.همونایی که دختر خودشون خرابه ولی پشت دختر مردم حرف میزنن اونایی که خون عروسو تو شیشه میکنن ولی واسه دخترشون بهترینو میخوان همه یه دسته هستن فک میکنن فقط خودشون حق دارن لذت ببرن از زندگی

عه واقعا؟ایمن نمیشن؟ پس واکسنم بیاد ایمن کنه خطرناک میشه که

بله به خاطر همین مردم کشور های دیگه حاضر نیستن واکسن بزنن 

بعد هم خیلیا دوبار گرفتن.بار دوم شدیدتر