پنبه_۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1140 عنوان ترس از عمل دماغ 87 بازدید | 7 پست دکتر خوب تو کرج و تهران با قیمت مناسب ب نظرتون کیه؟و اینکه بیهوشی عمل دماغ اتاق عمل ترسناکه؟؟من میترسم برم تو اتاق انقدر استرس بگیرم و ضربان قلبم بره بالا علم نکنناز دردش نمیترسمااااا کاربری قبلیم ترکیده 😶 1399/09/14 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پنبه_۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1140 حالا تاپیکای خیانت و خاک برسری قیامته😐 کاربری قبلیم ترکیده 😶
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6829 هم دکترت باید خوب باشههم دکتر بیهوشیچون باید حواسش به فشار خونت و اینا باشه اتفاقا عمل بینی خیلی درد ندارهاما میتونی در مورد انزیم بینی تحقیق کنی . میشه بعضی بینی ها رو با انزیم بینی مدلش رو کمی تغییر دادمخصوصا بینی هایی ک مل داره و گوشتی هست . گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
پنبه_۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1140 هم دکترت باید خوب باشه هم دکتر بیهوشی چون باید حواسش به فشار خونت و اینا باشه اتفاقا عمل بی ... شما عمل کردی کاربری قبلیم ترکیده 😶
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6829 شما عمل کردی بله 7 سال پیش من اصفهان عمل کردم گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد
پنبه_۱۳۷۲ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/30 تعداد پست: 1140 بله 7 سال پیش من اصفهان عمل کردم ترس من از اتاق عمله فک میکنم وحشتناکه با اینکه یهو وسط عمل بیهوش بیام کاربری قبلیم ترکیده 😶
لولوخانم عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 6829 ترس من از اتاق عمله فک میکنم وحشتناکه با اینکه یهو وسط عمل بیهوش بیام نگران نباش اونجا تمام علائم کنترل میشه وسیله ای به انگشتت میزنن ک علائم و فشارت رو روی مونیتور نشون میدن ولی اگر بترسی عملت نمیکنن . چون فشار بالا خطرناکهاصلا نگران نباش . به این فک کن که چقدر زیباتر میشی و خوشحال باش گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد