2821
2789
عنوان

آقایون سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 326 پست

فقط یه چیزی بگم برم اول اینکه خانومم به پروفم. نگاه نکنین  من طرف هیچ کدوم نمیگیرم فقط میخوام این و بگم کسی که این سایت ساخته مرد بوده. ☺️ با تچکر من برم بای 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
ولی من بعد ۲۰ سال زندگی مشترک... میگم کاش شوهرم عضو اینجا بود... اونوخ مثل پروانه دورم میگشت

😄😄😄

پس بگیم عضو شن 

اگه این شانس ماست با یکی میریزن رو هم

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به جهنم که زن نمیگیرن پسرا الان دیگه اه در بساط ندارن همون بهتر که زن نگیرن بدبختش کنن.

البته حق دارن منم دخترم اتفاقا حق دارم با هر کی ازدواج نکنم 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
همونو کردین بهونه هااا  گزینه زن ومرد😒حالا نی نی سایت ی اشتباهی کرد اره اصن بزا بیان یکم اطل ...

عزیز از یک جهت بهتره اقایون باشن که روحیات خانوما رو ببینن بدونن از چی ناراحت میشن از چی خوششون میاد این حرفی که میزنن یعنی چی کلا  روحیات زنا رو یاد بگیرن 

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من فکر کنم ادم خوبی باشه چند بار نوشته هاشو دیدم به کسی بی احترامی نکرده همیشه محترمانه نظر داده&nbs ...

هرکی ک قشنگ تایپ میکنه ک خوب نیس

منظورم با شخص خاصی نیس کلی میگم

خیلیا بلدن قشنگ حرف بزنن دلیل بر خوبی وانساتیت نیست

چخههههه😬 گاز نگیر کثیف میشم 😒😷هاپوووی کییی بودی توووو😹
پس چرا راجع ب زندگیهایی که نمیدونی خودت قضاوت بی جا کردی 

بابا جبهه نگیر 

همینجوری تاپیک زدم گندش نکن زندگیتو گنده تر از دهنت کن حوصله بحث باهاتون ندارم 

نترس شوهر نمیکنم 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉