2777
2789
عنوان

دانشجوی حسابداری ام ولی نگرانم😟

221 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من ترم ۳حسابداری پیام نورم ولی ریاضیات و آمارو که میخوام بخونم کلافه میشم آخه تو کلاساهم چیزی به آدم یاد نمیدن.... به نظرتون انصراف بدم برم یه رشته ی دیگه؟یا با این درسا دلسرد نشم و ادامه بدم؟تورو خدا راهنماییم کنید خیلی گیجم😣😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوس دارم ولی بیشتر به خاطر بازار کارش

۱والا ن امروز این و خیلی توو سایت گفتم کلا توو هر رشته ای خوب باشی بازار کار داره من خودم ۲ خرم مونده بود حسابداریم تموم شه انصراف دادم

اگه دوسش نداری انصراف بده اکه داری تلاشت و بیشتر کن

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
۱والا ن امروز این و خیلی توو سایت گفتم کلا توو هر رشته ای خوب باشی بازار کار داره من خودم ۲ خرم موند ...

مشکل اینجاس که سردر گمم نمیدونم کدوم رشته رو برم حتی نمیدونم واسه مشاور پیش کی برم

میترسم یه تصمیمی لگیرم که بعدا پشیمون شم🙁

مشکل اینجاس که سردر گمم نمیدونم کدوم رشته رو برم حتی نمیدونم واسه مشاور پیش کی برم میترسم یه تصمیمی ...

مشاور خوب پرس و جو توو شهرتون برو پیشش علاقت و پیدا کن یا مطالعه کن راجبع مشاغل مختلف یهو دلت واسه یکیش میره

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن