2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرگرمی🙃

آره خودمم حس میکنم مثل یه دستمالم براش که هرچند وقت یکبار هوس میکنه باهام خوب میشه دوباره ولم میکنه میره😐

خاستگارم چی؟اون واقعا دوسم داره؟از چیه من خوشش اومده؟

خدا وسط غمهات یه گل میکاره🌼
حس ششم فقط یه حدسه که به دل ادم میوفته اسی .‌ خوشحال یا ناراحت نشو به حدس . بالاخره هرچی باشه زمان ث ...

میخوام تمومش کنم اما از حرف بقیه میترسم

شوهرمه ولم میکنه۶یا۷ماه یکبار میاد میگه عاشقتم بعد بلاکم میکنه میره

این حس ششم نمیخواد که

شوهر اینقدر لاقید؟!!! 

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
شوهرمه ولم میکنه۶یا۷ماه یکبار میاد میگه عاشقتم بعد بلاکم میکنه میره

برو ازدواج کن بابا 

این مشکل روحی روانی داره

اینبار زنگ زد بگو منم همینطور... بای تا ۶ ماه دیگه 🙋‍♀️

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
این حس ششم نمیخواد که شوهر اینقدر لاقید؟!!! 

چون اخلاقاشو جایی نگفتم و سکوت کردم مردم پشت سرم گفتن مشکل از خودشه انگار

از حرف مردم میترسم

برو ازدواج کن بابا  این مشکل روحی روانی داره اینبار زنگ زد بگو منم همینطور... بای تا ۶ ماه دی ...

😂😂😂😂😂😂👌

💖معجزه 💚ای باز گرداننده آنچه از دست رفته 💚برم زیارت همه حاجت هامو بگیرم بیام چه حالی میده 🤭😐
آره خودمم حس میکنم مثل یه دستمالم براش که هرچند وقت یکبار هوس میکنه باهام خوب میشه دوباره ولم میکنه ...

‌خواستگارت نمیبینم خیلی به دلت بشینه  خوشبخت شی باهاش . و اینکه اون امید واره باهات خوشبخت شه