2777
2789

سلام خانوما ممنون میشم راهنمایی کنید..

من 19 سالمه و همسرم 32 از همون اول ینی عقد مشکلاتی داشتیم من اونموقع 15 سالم بود و چون بچه بودم و چیزی نمیدونستم کوتاه میومدم 

شوهرم تک پسره و خرج خانوادشو میده شغلش آزاده ولی درآمدش خوبه 

اخلاقش اینه ک خسیسه؛بددهن؛بشدت ب خانوادش وابسته اس و اونا رو بمن و زندگیمون ترجیح میده 

خانوادش دخالت میکنن تو زندگیمون؛بهم پول نمیده لباس نمیخره ولی ب خانوادش خیلی خوب میرسه 

هرچی بحثی ک داشته باشیم ب خانوادش میگه و اونا رو میندازه ب جون من

همش منو مقصر میدونه و از خودش و خانوادش کاملا راضیه..و اینکه دوسم نداره

خلاصه وار بهتون گفتم میشه راهنمایی کنید 

فردا میخوام برا طلاق با وکیل صحبت کنم

اونی ک جلوحرفات سکوت میکنه لزوما نابلدنیست شعورش از تو بیشتره :)

من ک همون مورد اول اختلاف سنی رو بخاطرش خیلی از خواستگار هارو رد کردم..

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اختلاف سنی تون خیلی زیاده مال دو دهه مختلفید طرز فکرا فرق داره اون تو ی فاز دیگس شمام همینطور

بنظرم فکر جدی کن چون خیلی بدتر میشه رفته رفته

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
صادقانه بگم ازاول اشتباه کردی من بودم این سن ازدواج نمیکردم تفاوت سنیتم باشوهرت زیاده توقعش بالایه ا ...

آره قبول دارم..ولی دیگه بیشتر از این نمیخوام ادامه بدم و خودمو بدبخت کنم 

خرجتو نمیده تو تمکین میکنی؟

خونه نمیاد..همش بهم میگه من دیگه خونه نمیام برو خونه مامانت اینا 

منم خونه باشم اون نیست