2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریم جان از اقوام ما هم ماه پیش تصادف کرد و تو کما بود یه هفته ولی به امید خدا بهوش اومد و الان هم حالش خوبه در صورتیکه یه بار حتی گفته بودن میخوایم دستگاه ها را بکشیم و ضریب هوشی پایینه و امیدی نیست...ولی این و بدون تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته پس فقط و قط واسش دعا کنید که خدا اون خانوم و به بچه ش ببخشه..الهی آآآآآمیییییییییین
وقتی چترت خداست، بگذار ابر سرنوشت هرچقدر میخواهد ببارد...
انشالله خدا شفاش بده بحق 5 تن
🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
خیلی دلم گرفت یهووو دلم واسه بچه اش گرفت که الان باید دست تو دست مامانش دنبال خرید ماهی عید و لباس نو باشه بغض کردم امیدوارم خدا به طفل معصوم این خانم رحم کنه و عیدی سلامت مامانشو عطا کنه آمین
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
بچه ها من امروز همسرش رو دیدم گفت که دکتر امیدواری داده و گفته نکات مثبت دیده میشه.و اینکه چهار پنج هفته بیشترم شاید طول بکشه ولی گفته دکتر تهران عکس و اسکناشو دیده بهش امید داد و گفت چند هفته صبر کنید و فقط دعا کنید.بچه ها شمام براش دعا کنید.الان پسرش هم کاملا میدونه بهش گفتن و میگه حالا ک میدونه ارومتر شده و دعا میکنه واسه مادرش.خدا شفاش بده به حق حضرت فاطمه
عزیزم چه خبر
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
عزیزم پایینترین سطح هوشیاری gcs 3 هستش خواهرم من با هوشیاری 3 بعد 14 روز از کما دراومد اما مشکلش تصادف نبود پدرم با هوشیاری 3 بعد 70 روز فوت شد
اینجا می تونید سوالات پزشکی خودتون در هر زمینه ای رو در اسرع وقت دریافت کنید http://www.madarclub.com/fa/apply/asali64 ضمناً با ثبت نام تو این سایت می تونید از جایزه های نفیسی که هر ماهه بین اعضا تقسیم می کنند بهره مند بشین!!!