مهينjj مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 130 عنوان بالا بودن پروتئين سي و انتي لوپوس كواگولانت 552 بازدید | 9 پست سلام بعد از دو سقط و زايمان زودرس در ازمايشات سقط مكرر اين دو ايتم بالا بود .دوستان مشابه من بوديد و راه درمانش رو ميگيد لطفا خيلي نگرانم 1399/09/14 | 13:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 من فقط واژه لوپوسو میشناسم ینی همون بیماری لوپوس ؟؟؟ هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
مهينjj مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 130 من فقط واژه لوپوسو میشناسم ینی همون بیماری لوپوس ؟؟؟ فكر ميكنم.بله... در بارداري تاثير داره؟؟
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 بله لوپوس باعث سقط میشه هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 یکی از عزیزام درگیرشه بیماری خود ایمنیه باعث میشه تو صورت لکه های بزرگ بیاد تو نور خورشید و آفتاب نباید باشن کرمهای مخصوص ضد آفتاب استفاده کنن و کورتون البته بستگی به شدتش داره هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 ینی دکتر توضیحی بهت نداد من الان یچیزی بگم تو دلتو خالی کنم احتمالا یه چیز دیگست یا خیلی پایین باشه اگه بیماریه که من میگم باید پیش دکتر رماتیسم بری ( رماتولوژی خون ) هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
مهينjj مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 130 ینی دکتر توضیحی بهت نداد من الان یچیزی بگم تو دلتو خالی کنم احتمالا یه چیز دیگست ... اي خداي من... فردا بايد برم پيش دكترم.. احتمالا براي همين سقط داشتم
فرحنازبابا عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 700 اي خداي من... فردا بايد برم پيش دكترم.. احتمالا براي همين سقط داشتم توکل بر خدا ایشالا که نباشه منم یه بار سقط و یه بار خارج رحم داشتم بعده ۵ سال تشخیص بالا بودن هورمون پرولاکتین دادن که یک سالی خوردم تا صفر شد و باردار شدم ایشالا اتفاقا و خبرای خوب برات باشه عزیزم ⚘⚘ هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
مهينjj مدیر استارتر عضویت: 1399/04/29 تعداد پست: 130 توکل بر خدا ایشالا که نباشه منم یه بار سقط و یه بار خارج رحم داشتم بعده ۵ سال تشخیص با ... ممنونم..انشالله سالم و شاد باشيد
مامي123mum عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 236 ممنونم..انشالله سالم و شاد باشيد سلام رفتین دکتر؟ دلم ني ني ميخواد🤗،ي صلوات ميفرستي🙏