2777
2789

سلام بعد از دو سقط و زايمان زودرس در ازمايشات سقط مكرر اين دو ايتم بالا بود .دوستان مشابه من بوديد و راه درمانش رو ميگيد لطفا خيلي نگرانم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از عزیزام درگیرشه 

بیماری خود ایمنیه 

باعث میشه تو صورت لکه های بزرگ بیاد 

تو نور خورشید و آفتاب نباید باشن 

کرمهای مخصوص ضد آفتاب استفاده کنن 

و کورتون 

البته بستگی به شدتش داره 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.

ینی دکتر توضیحی بهت نداد 

من الان یچیزی بگم تو دلتو خالی کنم 

احتمالا یه چیز دیگست 

یا خیلی پایین باشه 

اگه بیماریه که من میگم باید پیش دکتر رماتیسم بری ( رماتولوژی خون ) 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
اي خداي من... فردا بايد برم پيش دكترم.. احتمالا براي همين سقط داشتم 

توکل بر خدا ایشالا که نباشه 

منم یه بار سقط و یه بار خارج رحم داشتم 

بعده ۵ سال تشخیص بالا بودن هورمون پرولاکتین دادن که یک سالی خوردم تا صفر شد و باردار شدم 

ایشالا اتفاقا و خبرای خوب برات باشه عزیزم ⚘⚘