2777
2789
عنوان

چرا مادر من ابنجوریه؟

262 بازدید | 20 پست

بهش گفتم دیشب شوهرم نبود تا صبح تنها بودم خیلی ترسیدم هیچی نگف نگف میومدی اینجا چرا تنها موندی هیچی فقط نگام کرد!!!! اصلا نشد زنگ بزنه حالمو بپرسه بگه غمت چیه اگرم پیشش دردودل کنم میگه تو میخای سرپیری منو عذاب بدی آدم ساکت میشه، یا زنگ بزنه بگه شام بیاین اینجا، دارم با گریه مینویسم بخدا مادر جاریمو میببنم همش باهمن چقدر هوای دخترشو داره نمیذاره آب تو دلش تکون بخوره خیلی زرنگه همه چیو راست و ریس میکنه، آخه چطور میشه یه مادر ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶۵ ولی سرحاله، فرهنگی هم بوده نمیدونم چرا  اخه تو جوونی هم همین بوده

گفتم شاید بخاطر سن و سال به این چیزا اهمیت نمیدن،حتما دیدگاهشون فرق میکنه این چیزارو مهم نمیدونن،شایدم خودشون یه درگیری ذهنی دارن...

برای اینکه راحت زندگی کنی از هیچ کس هیچ انتظاری نداشته باش

درسته هیچکسو ندارم ولی خدارو دارم که مهربون تر از همه ی آدماس
گفتم شاید بخاطر سن و سال به این چیزا اهمیت نمیدن،حتما دیدگاهشون فرق میکنه این چیزارو مهم نمیدونن،شای ...

یبار راجع به شوهرم خیلی شاکی بودم پیشش دردودل کردم گف چرا اینجوری میکنی تو خودت خاستی باهاش ازدواج کنی!!! خیلی آتیش گرفتم از حرفش گفتم باشه دیگه چیزی نمیگم

دقیقا، پس آدم به کی تکیه کنه

به خودت به شوهرت من الان دو ماه رنگ خونمونو ندیدم سه تا بچه. کوچیک دارم دوقلو پنج ساله ی هفت ساله همش تو اوج احتیاج بهشون تنهام نیزارن مثلا چند وقت پیش کرونا گرفتم خیلی بد بود بعد بچه هام بعد شوهرم واای همه ی جوری به دادمون رسیدن ولی مامانم حتی ی لیوان آب برام نیورد دو روز ی بار زنگ میزد میگفت خوببی؟