2777
2789

▪️انحطاط یعنی مردم، اینفلوئنسر اینستاگرام که تو ترکیه داره الواتی میکنه رو میشناسن

ولی امیر رضایی که با وجود فلج شدن مغزی 130 اختراع کاربردی داره نمیشناسن

https://www.mashreghnews.ir/news/415782/معلول-ایرانی-که-۱۳۰-اختراع-دارد-عکس

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

مشت نمونه خرواره همین جا چقد تاپیک خاله زنکی طرفدار داره ولی تاپیک های علمی...

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه زندگیش موندن بود!اشتباهی که جبران ناپذیره!

این حرفتون رو قبول ندارم......اتفاقا باید میموند که به ماها نشون بده هیچ چیزی نباید جلوی پیشرفتمون رو بگیره و میشه حتی در این وضعیت هم نخبه بود....یجورایی راه بهانه بسته میشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

این حرفتون رو قبول ندارم......اتفاقا باید میموند که به ماها نشون بده هیچ چیزی نباید جلوی پیشرفتمون ر ...

اونکه همه میدونن!ارادشو همه ندارن.ولی اینا که قدرشونو نمیدونن فایده نداره موندنشون!این نظر منه

من همین یه دونه ام!
کی گفته این معلوله؟!  معلول اون سلبریتیِ که دوتا فیلم تاریخ مصرف گذشته داره فکر میکنه خیلی مغز ...

👍👍👍👍👍👍خیلی باحال گفتی.......

کی گفته این معلوله؟!  معلول اون سلبریتیِ که دوتا فیلم تاریخ مصرف گذشته داره فکر میکنه خیلی مغز ...

تعریف جدیدی از معلول به فرهنگ لغت اضافه کردید!

🟢مشاوره تخصصی در خصوص سوالات و مشکلات حقوقی 🟢 Telgrm :  @Vakil777