2777
2789

خانومای فری وقری وکدبانو.....من اومدم خونه جدید گازش و خودش و کابینت های ام دی افش رو انگار بار روغن رنگ کاری کرده.وحشتناکه.ب دادم برسید....در حال حاضر فقط سرکه سفید وتاید و ریکا دارم تو خونه؟ چ کنم.....برا دستشویی و حمام ک کدر شده غیر از جوهر نمک چ خوبه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

مرسی از افراد آنلاین.

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپری چند منظوره بگیر۴۰تومنه.دامستوس

برا هوود و گازر وام دی آف مناسبه؟

چ رنگش

کابینت ام دی افو من یبار همینجا خوندم که با شامپو فرش یا مایع ظرفشویی میشورن یعنی با یه پارچه میکشن روش بعدش با پارچه خیس کفو میگیرن و بعد خشکش میکنن

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
از فروشگاه گازپاکن پاکناز بخر...عالییییهههه....بزن رو هر چی که چربی داره....برق میندازه

جدی؟

تۅ ݦݦلکتی زندڱێ ݦێڪنیم کہ ݦࢪدݦٵنݜ بعد از دࢪێٵڢٺ ݐۅݪ ٵز ڂۅدݐردٵز ݦیشمارنش👺
خیلی چربو نمیدونم اما معمولی من با اسپری همه کاره پاک میکنم سیف

کابینتم میزنین؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
از فروشگاه گازپاکن پاکناز بخر...عالییییهههه....بزن رو هر چی که چربی داره....برق میندازه

مرسی.برا ام دی آف هم.....با گازر وهود؟