2777
2789
عنوان

دعای مشلول

380 بازدید | 58 پست

سلام به روی ماه همتون 😍 انشاءالله حال همتون خوب باشه 🌷 🌺 🌸 

میخام برم 2 رکعت نماز بخونم برای سلامتی و تعجیل در فرج اقامون امام زمان ❤️ بعدشم دعای فرج و دعای مشلول

اسم هاتون بدید دعاتون کنم 

پیشاپیش عذر میخام جواب نمیدم فقط بعد اینکه دعاتون کردم لایک میکنم 

انشاالله حاجت دل همتون برآورده بشه الهی آمین 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

زهرا هستم عزیزم . التماس دعا 

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام میشه برای سلامتی پسرم و شوهرم و پدر مادرم دعا کنی ؟ خودمم خیلی مریضم دعا کن شفا بگیرم 

نازنین زینب هستم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
@فرانک20   @هلن137266     @maho0or     @ملکه__پاییز     ...

خوشبخت بشی ممنونم سمانه  جان 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻