2777
2789
عنوان

خواب عجیب راجب بچه

78 بازدید | 10 پست

بچه ها من دیشب داشتم با خدا درد و دل میکردم راجب بارداریم که سقط شد،تقریبا ۳هفته پیش سقط داشتم و یه سقطم ۳سال پیش..بعد خوابیدم خواب دیدم تو مشهدم و هر چی نزدیک تر میشم از خوشحالی دستام میلرزه واقعا حسش میکردم بعد که نزدیک ضریح شدم نمیدونم ضریح و درست نوشتم یا نه.کلی دعا کردم انقد خلوت بود اخرشم یهو یادم افتاد که واسه مادر شدنمم دعا کنم  بعد یهو شلوغ شد و من جا باز کردم واسه مامانم،از خواب که بیدار شدم فقط اون دعای آخر و یادم بود...نمیدونم واقعی بود یا از بس فکر کردم بهش تو خواب دیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خواب قشنگی

انشالله امام رضا حاجتتو بده

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
آره خیلی قشنگ بود خداکنه قبول شه دعام😭

من که حس کردم دعات مستجابه ان شاالله

اسمشو بزار 

رضا 

یا علی رضا

یا امیررضا

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
مرسی عزیز دلم خدا حاجت شمارم بده ان شالله..

حاجت روایی همه عالم ان شاالله ظهور امام زمان به زودی زود

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

من بچگی دردناکی داشتم خودم ویلچریم و با پوکی استخوان شدید ب دنیا اومدم وقتی رفتم مشهد توی راه باز دستو پام شکست مامانم خواست برم گردونه گفتمش جنازمم شده برسون ب امام رضا.... رسیدیم حضرت معصومه شبش توی اتوبوس از شدت درد نخوابیده بودم تو همون ظریح خوابیدم وقتی بیدار شدم دیدم دردهام رفته و  شکستگیام عجیب خوب شدن مادرم خیلی خوشحال شد.... خلاصه از حضرت معصومه رفتیم امام رضا و من حالم کمی بهتر شد .... نمیگم راه میرم اما حداقل نسبت ب قبل استخونام محکمتر شده.... کافیه از تهه دل دعا کنی و عاشقشون باشی جوابتو میدن عزیزم انشاالله زودتر باردار شی 

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰
من بچگی دردناکی داشتم خودم ویلچریم و با پوکی استخوان شدید ب دنیا اومدم وقتی رفتم مشهد توی راه باز دس ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم ان شالله هر چه سریع تر حالت بهتر بهتر بشه...واقعا از ته دلم میخوام روزی نیست بهش فکر نکنم شماام واسم دعا کن قلب مهربونی داری❤️