2777
2789
عنوان

فلانی رو میشناسی؟؟؟

95 بازدید | 2 پست

🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃

🌼🍃🌼

🍃🌼

🌼

#تفکر

+فلانی رو میشناسی ؟

- نه کیو میگی ؟

+همون پسر کچله

+همون دختر چاقه

+همون لاغر مردنیه

+همون عینکیه

+همون پسر سیاهه

+همون دختر مو وزوزیه

+همون یارو درازه

+همون دندون خرگوشیه

+همون که پاش میلنگه

+همون صورت جوش جوشیه

+همون لپ قرمزه

+همون یارو پشمالوئه

کاش این عادت ناپسند را ترک کنیم و عیب های ظاهری هر آدمی را به جای هویتش قرار ندهیم . هیچ انسانی ظاهر بی عیبی ندارد و هیچ اختیار و انتخابی هم برای آن نداشته است . اگر خوب نگاه کنیم یک یا چند تا از این ایرادها ممکن است شامل حال خودمان هم باشد . چه خوب می شود آدم ها را با اسم واقعی و نکات مثبت شخصیتشان بشناسیم و صدا کنیم و این

💥فرهنگ زیبا را به فرزندانمان هم یاد بدهیم .

✔️

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

👌من هیچوقت از کلمه ی پیرمرد و پیرزن استفاده نمی کنم. اگه ینفر بالا ۷۶-۷ سال باشه خیلی عمر کرده باشه از آقای مسن محترم یا خانوم مسن محترم استفاده می کنم. بعضی وقتا دوستام میگن شورشو درآوردی دیگه تو😭

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
👌من هیچوقت از کلمه ی پیرمرد و پیرزن استفاده نمی کنم. اگه ینفر بالا ۷۶-۷ سال باشه خیلی عمر کرده باشه ...

خیلی هم عالی..

قدرت کلمات خیلی زیادهست...هم میتونه تخریب کنه هم بسازه طرفو مقابل رو.

به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.