2777
2789
عنوان

س روزه داغونم ولي نميتونم حرفي بزنم

2889 بازدید | 75 پست

من٤سال تخصص شوهرم تو خوابگاه متاهلي دانشگاه زندگي كرديم سال اول ب خوبي گذشت خوابگاهمون پر بود از دانشجوهاي متاهل  من تو اون س سال اخر خيلي اذيت شدم بخاطر ايجاد مزاحمت هايي ك برامون درست ميكردن ولي دهنم بسته موند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اينكه نگهبان خوابگاه بهم پيشنهاد داد البته مستقيم نه 

وای خدا 😐

من دلم تنگه واسه یه دلخوشی کوچیک، واسه یه همسفر ساده که باهاش بزنم جر بدم این جادرو.... 👩‍🎤🕸️🎈🖤لطفا عقده ای ها منو ریپلی نکنن😏⛔

چند بار هي ميپروند با حركاتش با حرف هاش تنها كسي بود ك سلام ميكردم تو ساختمان بهش بعد ي مدت جوابشم ندادم بهم گفت تو حيفي خودت رو اسير ي دكتر كردي ك صبح تا شب شيفت بيمارستانه حتي نميتونه از زيبايي هاي تو لذت ببره 

بلایک

عضو اکیپ علمی تخلیلی 😉من همون بهووونه سابقم☺.شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم بدون هیییییییچ دلیلی لغو کاربری شدم😔😔با سابقه سه سال عضویت😣 پس....                       فک نکن که تازه واردم😏😏من خودم شاخ نی نی سایتم😏😏😂

همزمان حركات كثيفي انجام ميداد بهش گفتم ب احترام خانومت و بچه هات هيچي بهت نميگم و دور شدم تا دو روز كارم گريه بود ولي دهنم بسته موند دو سال اخر با نگاه هاي سنگين و نفرت گذشت حتي نگاهشو نكردم ديگه هيچوقت