2777
2789
من بینیم هیچچچچچ مشکلی نداره همه میگن عالیه ولی من دوس دارم عملی باشم 

عزیزم اقدامات قبل عمل چجوریه

ینی عکس و دکتر و فلان

خلاصه بم میگی

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اقدامات قبل عمل چجوریه ینی عکس و دکتر و فلان خلاصه بم میگی

میری مطب دکتر بینیتو میبینه

اگه دفترچه داشته باشی 

تو دفترچه عکس مینویسه برات و عکس رادیولوژی از قفسه سینه

و آزمایش خون

میری مطب دکتر بینیتو میبینه اگه دفترچه داشته باشی  تو دفترچه عکس مینویسه برات و عکس رادیولوژی ...

هزینش حدودی چقد شد؟

بینیت گوشتیه؟

هزینه عمل و دکتر میگه چند میشه؟

نه شیرازم،دکتر باقری گفت۱۹در واقع ولی خب من حساب۲۰, کردم

عزیز اطلاعی درباره دکتر روشنی داری؟ من کارای باقری رو دیدم بیشتر گوشتی عمل میکنه الان کروناست نمیتونم برم مطب گردی از طرفی هم چون دانشگاه مجازیه  تنها وقت ازادیه که دارم میتونم عمل کنم چه دکتری خوبه تو شیراز ؟

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
هزینش حدودی چقد شد؟ بینیت گوشتیه؟ هزینه عمل و دکتر میگه چند میشه؟

حدود 300تومن خرج آزمایش و عکسام شد

10تومنم فردا میریزم به حساب دکتر که شنبه عملم کنه

الان عکس بینیمو میزارم

حدود 300تومن خرج آزمایش و عکسام شد 10تومنم فردا میریزم به حساب دکتر که شنبه عملم کنه الان عکس بینی ...

عزیزم تحقیق کردید در مورد دکترتون؟

کارش خوبه؟

منم اهوازم تو انتخاب دکتر موندم ☹

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
عزیز اطلاعی درباره دکتر روشنی داری؟ من کارای باقری رو دیدم بیشتر گوشتی عمل میکنه الان کروناست نمیتون ...

دکتر روشنی هم خوب عمل می‌کنه،بستگی داره بخای چقدر هزینه کنی،فقط خسروی نرو ک گند میزنع خیلی بده،ساری خانی،حاتمی،اصف اینا هم خوبن،من طبیعی میخام عمل کنم و گوشتی هست مجبورم برم پیش باقری چون خیلی حساسم

عزیزم تحقیق کردید در مورد دکترتون؟ کارش خوبه؟ منم اهوازم تو انتخاب دکتر موندم ☹

بله تحقیق خیلی کردم

اکثر دوستامم پیش قاسم زاده عمل کردن کارش حرف نداره

اگه اینستا داری برو پیجش کاراشو ببین

عزیز اطلاعی درباره دکتر روشنی داری؟ من کارای باقری رو دیدم بیشتر گوشتی عمل میکنه الان کروناست نمیتون ...

من هم دنبال دکتر خوب هستم تو شیراز کاردکتر روشنی رو پسند نکردم طبیعی هست من نیمه فانتزی میخوام فعلا نظرم دکترپیام حق پناه هست 

مامی کیا ی سابق هستم 
دکتر روشنی هم خوب عمل می‌کنه،بستگی داره بخای چقدر هزینه کنی،فقط خسروی نرو ک گند میزنع خیلی بده،ساری ...

دکتر میگه هزینه عمل چند میشه؟

من هیچ اطلاعاتی ندارم😐

بله تحقیق خیلی کردم اکثر دوستامم پیش قاسم زاده عمل کردن کارش حرف نداره اگه اینستا داری برو پیجش کا ...

ان شاالله بهترین نتیجه رو ببینی گلم 😍مرسی

میشه واس سلامتی امام زمان(عج)صلوات بفرستی؟❤مرسی نازنین حاجتت روا الهی😍❤خدا وقتی نخواهد👌🏻عمر دنیا سر نخواهد شد👌🏻گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شدو تا وقتی نخواهدبرگی از کاجی نمی‌افتد.....و باغی از هجوم داس هاپر پر نخواهد شدخدا وقتی نخواهددانه ای کوچکتر از باران گلی بالا رونده مثل نیلوفر نخواهد شد...و کرم کوچکی ؛ پروانه ای زیبا نخواهد شد...خدا وقتی بخواهد غیر ممکن می‌شود ممکن...ولی وقتی نخواهدواقعا دیگر نخواهد شد.👌🏻
من هم دنبال دکتر خوب هستم تو شیراز کاردکتر روشنی رو پسند نکردم طبیعی هست من نیمه فانتزی میخوام فعلا ...

اره ایشون طبیعی عمل میکنن و بینی رو هم زیاد کوچیک نمیکنن سلیقه ایه دیگه

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل