2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهر خدابیامرزم یکی دو روز بعد عقد بهم گفت ی نون بخور صدتا نون قرض بده ک محمد شوهرته

میشه برای سلامتی دخترکام ی صلوات بفرستی؟ ی کیانا خانم ۳ ساله دارم یه مرسانا خانم ک هنوز تو شیمک مامانیشه.مامان دورتون بگرده خواهرای قشنگم  رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین.خدایا ب بزرگیت قسمت میدم قسمت همه منتظرای نینی بکن این حس زیبارو.ربنااغفرلی و لوالدی و للمومنین یوم یقوم الحساب

گفتن ابروهات چقدر زشته ۱ساعت بعد عقد

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

ول کن آبجی حوصله داریا!!کم مشکل داریم ک این چیزا رو هم واسه خودمون یادآوری کنیم بدتر اعصابمون بهم بریزه

ب دوس پسرتون میگین مای کینگ؟؟؟!!!خود فرحم شاه رو ممد صدا میکرد✋😐😂😂

من بعد از عقد اولین بار که رفتم خونه اشون تو یه وضعیتی بودا

حالا میدونستن که میخواین بریم پیششون ،مادرشوهر تو شهرستان زندگی میکنه یه شش هفت ساعتی با تهران فاصله داره یعنی خونه ترکیده بود این قدر خورد تو ذوقم

کلا یه کم شلخته است ولی دیگه اون موقع خیلی داغون بود