سحرناز۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 421 عنوان هدیه یلدا 113 بازدید | 8 پست میخوام برای مدیران هدیه شب یلدا بگیرم. آقا و مجردن. نمیدونم چی بگیرم که معنی بدی ندهقرعه کشی کردیم که هرکس برای به نفر دیگه کادو بخره. من و مدیرم با هم افتادیم.بودجه هم ۱۰۰تومنه 1399/09/13 | 22:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 هدفون بگیر. براش خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤
آیتوس عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 6993 ست کراوات مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
سحرناز۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/07 تعداد پست: 421 مدیر بودجه 100😐 شرکت به هرکس ۱۰۰تومن داده. که برای کسی که قرعه درآمده هدیه بخره
اسفندی_78 عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 5345 با ۱۰۰؟ بله من یک نوعشو. خریدم۹۰تومن. چینی بود. واسه بچه خواهرم خانم عزیز ، میدونی همین زمانیکه امضای منو میخونی دیگه تکرا نمیشه🤔؟پس واکن اون لبارو😁 یک لبخند بزن غم غصرو بریز دور 🤩به اطرافیانت لبخند بزن حتی اگه مصنوعی باشه بهشون انرژی میده بزار تواین دوران سخت حداقل دیدن تو خوشحالشون کنه😍🤩اونوقت ازشادیا اونا خودتم دوبرابر شاد میشی واین سیکل ادامه پیدا میکنه🤩🤩😍❤