2777
2789
عنوان

داغونم

287 بازدید | 33 پست

من نمیخاستم تو این شرایط قرار بگیرم ولی خدا شاید میخاد ک امتحانم کنه.حالم بدجور خرابه.حال شوهرم اصن خوب نیس  الان دوهفته است ک همش سردرد و استفراغ.تاالان سه بار رفته دکتر.میگن کرونا نیس و دیگه هیچی نمیگن.یاشایدم ب من نمیگه.روز ب روز داره لاغر تر میشه تو چشام نگا میکنه و میگه ازم راضی باش.بچه ها من خیلی زن قوی هستم ولی الان دارم کم میارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب اجبار مادر بزرگم باهاش ازدواج کردم ولی خیلی مرد خوبیه.تاحالا هرچی گفتم گفته چشم.برام کم نذاشته حالا داره جلو چشام آب میشه.اصن نمیدونم چیکا کنم.بچه هام ک اصن فراموش کردم

بهترین کار اینکه فقط تقویتش کنی  هرچی ک خاصیت داره میوه همه چی بده بخوره

هرکاری ک فکرشو بکنی کردم از اب میوه طبیعی بگیر تا گوشت گوسفند و بوقلمون و جوجه خونگی گرفته.بخور کردم .اصن هرچی ک فکرشو بکنین

انشاالله که چیزی نیست  معمولا تو این فصل اکثرا سرمامیخورن یا یه دورع ای ممکنه بیمار بشن زود خو ...

قبلا هم مریض میشد ولی الان داره بدتر میشه.درطول دو هفته لباساش گشاد شده.اصن ب سختی جلومو میگیرم ک گریه نکنم

ب اجبار مادر بزرگم باهاش ازدواج کردم ولی خیلی مرد خوبیه.تاحالا هرچی گفتم گفته چشم.برام کم نذاشته حال ...

سلام خودتون هم باهاش بدید دکتر متاسفانه تعداد کمی از پزشک های ما فقط استرس میدن و سواد کافی ندارن شاید چیزی بهش گفتن نگران شده دنبال تشخیص بهتر نرفته پیش پزشک متخصص شهرتون برید این لاغر شدن ممکن ه زخم معده باشه 

هرکاری ک فکرشو بکنی کردم از اب میوه طبیعی بگیر تا گوشت گوسفند و بوقلمون و جوجه خونگی گرفته.بخور کردم ...

خب خوبه 

همینجوری ادامه بده دورش تموم شه خوب میشه

کرونا دور از جون شوهر شما همه رو نمیکشه ک 

عزیزم اول مطمئن شو کرونا نیست 

و بعد حتما برای چکاپ گوش میانی ببریدش دکتر 

اگر تهرانی برو بیمارستان امیر اعلم که متخصص این گوش میانی ان 

مادر من مشکل گوش میانی داشت تو یه هفته ۱۰ کیلو کم کرد ولی بعد از تشخیصش با یه قرص خوب شد