2777
2789

سلام خانوما بچه های من دوقلو بودن زود دنیا اومدن الان ۳۶ روزشونه پسرم همش بالا میاره هرچی میخوره برمیگردونه از دماغشم میزنه بیرون... دکتر گف شیرخشک ببلاک AR بده بهش اگه خوب نشد امپرازول بده تجربه ای دارید رفلاکسه این یعنی

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفلاکس داره ببرش دکتر فاصله شیر خوردناشو زیاد کن بعد شیر خوردن هم سرپا نگهش دار تا یه ربع تا اروغ نزده هم نزارش پایین

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

اره دیگه رفلاکسه. چنگ میزنه خودشو یعنی دلدرد داره. ببین طبیعیه تا سه ماه حداقل این بساط رو داری. من که هرچی میدادم خوب نمیشد. اول از همه خودت قرص اهن و قرص مکمل ویتامین رو حتما بخور که اعصابت ضعیف نشه. دوم دکتر اطفال خوب پیدا کن . سوم میوه ی خام و سبزی خام و حبوبات نخور. میوه و سبزی رو بپز. غذای سرخ کردنی نخور. اب پز بخور. چهارم باید صبور باشی تا دوره ش بگذره. خودت عرق نعنا بخور. سردی نخور.

ای وای خدا سخته که منم دوقلو دارم واقعا سخته فقط روپام میخوابه میزارم زمین جیغ میزنه😓😓😓

خدایا شکرت .. توراهیامو سالم برسون بغلم😍😍😍 واسه سلامتی نی نی های تودلم یه صلوات بفرستید لطفا💚💚❤❤❤
بله رفلاکس داره با آمپرازول پسر من خوب شد

چندوقت باید بخوره ؟

بچه من رفلاکس داشت پدر منو دراورد

با زانتاک خوب شد بچم

خودشو بچت چنگ میزنه چون ترش میکنه طفلی

پسر من ۴ ماه زجه زد

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
چندوقت باید بخوره ؟

من یکسال و نیم دادم تا وزنش برگشت و خوب شد دکترش قطعش کرد ولی اکثر بچه ها وقتی شروع کردن به غذا خوردن خوب میشن 

نذار معدش پر باشه کم کم در وعده های بیشتر بهش بده ، موقع شیر خوردن سرش بالا باشه