بیسکوئیت شکلاتی ۱۹۰g
کره آب شده ۴۵g
با بیسکوییت مخلوط کرده و کف قابل فشار میدهیم قالب ۱۸ سانتی _در فریز نیم ساعت قرار میدهیم
شکلات ۲۳۰g آب میکنیم
پنیرخامهای ۴۰۰g دمای محیط باهمزن میزنیم یکدست شه
پودر قند ۱۲۰g یا یک پیمانه با وانیل اضافه میکنیم
و یک پینج نمک هم میزنیم با همزن میزنیم در حد مخلوط شدن
شکلات آب شده که بدمای محیط رسیده و گرم نیست را اضافه میکنیم و هم میزنیم
خامه ۱۲۵g اضافه میکنیم و هم میزنیم
در طرف ریخته و یک شب در یخچال میگذاریم
شکلات ۸۵
خامه ۱۱۰ به شکل گاناش روی چیز کیک سفت میریزیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم