2777
2789

@ماریاقناد  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ب روش خودم درس میکنم چون خانوادم دوس ندارن اونجور ک تو نت هس میخوای اینو بهت بگم😁

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
یخچالی

بیسکوئیت شکلاتی ۱۹۰g
کره آب شده ۴۵g
با بیسکوییت مخلوط کرده و کف قابل فشار میدهیم قالب ۱۸ سانتی _در فریز نیم ساعت قرار میدهیم
شکلات ۲۳۰g آب میکنیم
پنیرخامه‌ای ۴۰۰g دمای محیط  باهمزن میزنیم یکدست شه
پودر قند ۱۲۰g یا یک پیمانه با وانیل اضافه میکنیم
و یک پینج نمک هم میزنیم با همزن میزنیم در حد مخلوط شدن
شکلات آب شده که بدمای محیط رسیده و گرم نیست را اضافه میکنیم و هم میزنیم
خامه ۱۲۵g اضافه میکنیم و هم میزنیم
در طرف ریخته و یک شب در یخچال میگذاریم
شکلات ۸۵
خامه ۱۱۰ به شکل گاناش روی چیز کیک سفت میریزیم و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم

اسی بزا تا اصلیو بزاره من واسه خودمو بگم برات اول ک یه عالمه شکلات میزارم اب بشه بعد بیسکوییتارو پودر پودر میکنم بعد شکلات ک اب صد یه عالمه خامه میریزم توش بعد بعد بیسکوییتو با یکم خامه قاطی میکنم ک بچسبه بهم بعد پهن میکنم کف ظرف فشار میدم میچسبن بهم بعد اون مایع شکلاتو خامه ک درس کردمو میریزم روش توشم یه عالمه گردو و بادوم میریزم بعدشم روشو با خامه زده یه لایه میکشم خیلی خوشمزه اس😜😜😁

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏