2777
2789
عنوان

ناخنام نرمه

869 بازدید | 16 پست

دلم میخواد ناخن بلند کنم ولی انقد نرمه که با کوچکترین سایدگی میشکنه

انقد نرمه که تامیشه راحت و لبه هاش لوله میشن وقتی یکم بلند میشه

لاک بزنم بعد چند ساعت ناخنام درد میکنه و طاقتمو طاق میکنه مجبور میشم پاک کنم

چه کنم ؟؟

آبلیمو

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

زینک پلاس بخور

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار تو ابلیمو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ناخونا من خیلی خوشگل میشن بزرگ میشه طوری که فک میکنن کاشته و برق لاک زدم اما چه فایده  میشکنه عینه ناحونای خودته از این زینک پلاسا خوردم دیگه ابلیمو هم زدم فایده نداشته برامن تازه موهامم عالی بود میریزه ووز شده رشدم نداره اونم همه کار کردم جواب نگرفتم 😕😕😕

❤❤❤❤
رودهاتو بهم نمیریزه برا من که نفخ خالیه نمیتونم بخورم

من کلا همیشه خدا نفخم اینم روش اصلا ناخونام بلند نمیشد زودی میشکست الان بهترشده عوضش

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

بذارش داخل آبلیمو شبها با روغن نارگیل یا زیتون 

ناخون هاتو چرب کن ناخون های منم نرم بود زود تا بلند میشد میشکست این کارها رو کردم خیلی بهتر شده 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

ابلیموی خالی اصلا جواب نمیده

ابلیمو رو با روغن زیتون ترکیب کن بزار گرم شه در حدی که دستت نسوزه ها ناخناتو بذار توش یا با گوش پاک کن بزن رو ناخنات بذار نیم ساعت بمونه

اگه میتونی بذاری تا صبح بمونه بهتره

این هم رشدشو خوب میکنه هم محکم میخونه

روغن نارگیلم خوبه بزن به ناخنات ماساژ بده بذار بمونه سفففت میکنه قشنگ ناخناتو