آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
کبابی کردم بادنجان ها بعد گداشتم سرد شدوتوی اب سرد گذاشتم بعد پوستشو کندم بعد یخورده نمک زدمشون
بعد جدا کشک گذاشتم با اب جوش ک جوشیده بشه
توی همین حین رفتم پیاز ریز و سرخ کردم و کردو له شده و نعنا داغ و باونجانه رو سرخ کردم و یه تفتی دادم بعد کشک ریختم روش همونی ک جوشیده شده بعد خوردم🤩🤩🤩🤩
هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
دلبر مو مشکی👰🏻توهمون عشقی❤️که میخوان داشته باشن همه بس که تو👁چشمی😍من و میخوای یا نه😕اگه باشی همراه من😁میدونی که واست میزنم دل❤️مو به دریا🌊من👩❤️👨 میشه برای سلامتی همسرم و خوشبختیمون صلوات بفرستید مهربون؟🙏❤️مرسی😘 اللهم صل علی محمد و آل محمد 🥰
اول بادمجونارو پوشت کندم مربعی برش زدم ...ریختم تو تابه ی کوچولو اب ریختم...بعد ک پخت روغن ریختم و لهش کردم..سیر خورد کردم توش با فلفل سبز ...پیاز داغ ریختم توش با نعنا داغ😋😋😋اخرشم کشک ریختم و درشو گذاشتم قل خورد و خاموش...روشم باز پیاز داغ و نعنا ریختم🤤🤤🤤🤤
مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
حال ما خوب خراب است🖤«با من از منطق حرف نزنید من اسطوره زندگیم باب اسفنجیه💛»͢( ꯭ای꯭ ع꯭م ꯭ش꯭وخ꯭ ط꯭ب꯭ع ꯭د꯭پ꯭🙃꯭🖤꯭) ❰یاد بگیر تو زندگیت به هیچکس اعتماد نکنی!اول خودت،دوم هیشکی(((: