2777
2789
عنوان

دیگه میخام بمیرم

162 بازدید | 7 پست

رودور بدشانسی هستیم اززمین وزمان داره میباره برامون الانم شوهرم برگشته میگه سه چهارماهه معیشتی مونوقطع کردن پیام نمیادبرام دیگه میخام بمیرممممم

خدا بزرگه ...انشالله حل میشه ...همه ما الان تو وضعیت اینچنینی هستیم

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دیگه خیلی خیلی دارم کم میارم دیگه نمیکشم بخدا

تحمل کن ...زندگی همینه ....خدا بزرگه ...من امشب برات حدیث کسا میخونم ...انشالله که حل میشه ...من خودم یه وقتایی حالم مثل شما میشه و دقیقه نود حل میشه ...مطمئنم باش حل میشه

زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت می‌زاره و میشه یاورت،⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تحمل کن ...زندگی همینه ....خدا بزرگه ...من امشب برات حدیث کسا میخونم ...انشالله که حل میشه ...من خود ...

ممنون عزیرم والله دیگه اعتقادموازدست دادم ب یسریااینقدمیده نمیدونن چیکارکنن یکیم مث من بدبختی پشت بدبختی 

ممنون عزیرم والله دیگه اعتقادموازدست دادم ب یسریااینقدمیده نمیدونن چیکارکنن یکیم مث من بدبختی پشت بد ...

من همین یه سریارو دیدم که حسرت زندگی معمولی مارو داشتن باور کن ...من همیشه فکر میکردم خوشبختن اما نبودن ....باور کن همه اینا میگذره ....از ته دل امیدت به خدا باشه اونوقت میبینی خدا چطوری کمکت می‌کنه ....ناامید نباش 

خداراشکر کن خونه دارین خونتون چند متره 

حالا کار میکنه شوهرت اشنشاا... ماشین هم میخرید

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
خداراشکر کن خونه دارین خونتون چند متره  حالا کار میکنه شوهرت اشنشاا... ماشین هم میخرید

۹۰ متره چ بگم خیلی سخته همسایه مادرشوهرمم اونا هرروز میرگ بیرون وجیغ وداد منم اینجا حرص میخورم